19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Davutoğlu müjdeyi verdi

30.04.2016 - 10:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Davutoğlu müjdeyi verdi

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk müteahhitlerine müjdeyi verdi.

Davutoğlu, 2020 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak için 20 milyar dolar yatırım yapacak olan Katar'ın Türk müteahhitlerine öncelik tanıyacağını açıkladı. Başbakan Ahmet Davutoğlu, Katar ziyareti sırasında Doha'da yaptığı basın toplantısında iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirileceğini açıkladı. 2020 DünyaKupası kapsamında 20 milyar dolarlık yatırım yapacak olan Katar'ın, Türkmüteahhitlerine öncelik tanıyacağını söyleyen Davutoğlu, "Katar, ev sahipliğini yapacağı 2020 Dünya Kupası ve 2030 Katar vizyonu çok büyük bir yatırım potansiyeli barındırıyor. Katarlılar da bu potansiyelin en iyi Türk müteahhitler tarafından değerlendirilebileceğini düşünüyor. Sayın Emir ile görüşmelerimizde Türk müteahhitlerine güvenini açıkça ifade etti ve Türk müteahhitlerin öncelikli olacağının güvencesini aldık" dedi.
Başbakan Ahmet Davutoğlu, Türk müteahhitlerine müjdeyi verdi.

Davutoğlu, 2020 Dünya Kupası'na ev sahipliği yapmak için 20 milyar dolar yatırım yapacak olan Katar'ın Türk müteahhitlerine öncelik tanıyacağını açıkladı.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Katar ziyareti sırasında Doha'da yaptığı basın toplantısında iki ülke arasındaki ticari ilişkilerin geliştirileceğini açıkladı. 2020 DünyaKupası kapsamında 20 milyar dolarlık yatırım yapacak olan Katar'ın, Türkmüteahhitlerine öncelik tanıyacağını söyleyen Davutoğlu, "Katar, ev sahipliğini yapacağı 2020 Dünya Kupası ve 2030 Katar vizyonu çok büyük bir yatırım potansiyeli barındırıyor. Katarlılar da bu potansiyelin en iyi Türk müteahhitler tarafından değerlendirilebileceğini düşünüyor. Sayın Emir ile görüşmelerimizde Türk müteahhitlerine güvenini açıkça ifade etti ve Türk müteahhitlerin öncelikli olacağının güvencesini aldık" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.