Davutoğlu'nu tehdit eden şahıs Gebzeli çıktı

Gebze 04.08.2016 - 10:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Davutoğlu'nu tehdit eden şahıs Gebzeli çıktı

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu katıldığı bir cenaze töreninde yanına yaklaşarak ölümle tehdit eden şahıs Gebzeli çıktı. Ünlü mimar Turgut Cansever’in eşi Nilüfer Cansever’in cenaze namazına katılmak için İstanbul Fatih Camii’ne gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, onu selamlayarak yanına yaklaşan, hatta elini sıkan bir kişi tarafından ölümle tehdit edildi. Davutoğlu’na yönelik, "Şimdi sen beni öldür yoksa ben seni öldüreceğim" şeklinde sözler sarfeden kişi koruma polislerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Davutoğlu’nun yakın koruma ekibi tarafından yakalanarak emniyet yetkililerine teslim edilen şüpheli polis merkezine götürüldü.  EN YAKIN POLİS MERKEZİNE İMZA Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 32 yaşındaki E.Y. adlı şahsın Gebze’de ikamet ettiği öğrenildi. E.Y.’nin başka bir tehdit suçundan da arandığı belirlendi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nce ifadesi alınan E.Y.,, her hafta ikametine en yakın polis merkezine imza vermesi şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Ancak hakkında başka suçlardan dosyası olduğu tespit edilen E.Y.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edileceği belirtildi.  

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nu katıldığı bir cenaze töreninde yanına yaklaşarak ölümle tehdit eden şahıs Gebzeli çıktı.

Ünlü mimar Turgut Cansever’in eşi Nilüfer Cansever’in cenaze namazına katılmak için İstanbul Fatih Camii’ne gelen eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, onu selamlayarak yanına yaklaşan, hatta elini sıkan bir kişi tarafından ölümle tehdit edildi. Davutoğlu’na yönelik, "Şimdi sen beni öldür yoksa ben seni öldüreceğim" şeklinde sözler sarfeden kişi koruma polislerinin müdahalesiyle etkisiz hale getirildi. Davutoğlu’nun yakın koruma ekibi tarafından yakalanarak emniyet yetkililerine teslim edilen şüpheli polis merkezine götürüldü. 

EN YAKIN POLİS MERKEZİNE İMZA

Fatih İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen 32 yaşındaki E.Y. adlı şahsın Gebze’de ikamet ettiği öğrenildi. E.Y.’nin başka bir tehdit suçundan da arandığı belirlendi. Şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Nöbetçi İstanbul Sulh Ceza Hakimliği'nce ifadesi alınan E.Y.,, her hafta ikametine en yakın polis merkezine imza vermesi şartı ve yurtdışı yasağı konularak serbest bırakıldı. Ancak hakkında başka suçlardan dosyası olduğu tespit edilen E.Y.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının belirlenmesi için Bakırköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne sevk edileceği belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.