Dayanışma üst safhada

Gebze 08.06.2017 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Dayanışma üst safhada

Gebze Emniyet, Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yıldıray Turan’ın yönetim kurulunda yer alan Gebze Ticaret Odası Nail Çiler son dönem tüm programlarda Turan ile bir dayanışma örneği sergiliyorlar. Gerek polis derneğinin programlarında Nail Çiler hem de Gebze Ticaret Odası programlarında Yıldıray Turan organizasyonlara katılarak güç birliğine devam ediyorlar. 15 Temmuz sürecinde Turan ve Çiler kol kola demokrasi nöbetleri tutarken ilişkileri sıcak bir noktaya taşınmış her iki başkan yönetimlerinde yer alan FETÖ bağlantılı isimlerin temizliği ile de güzergah birliği yapmıştı. Yıldıray Turan, Gebze Emniyet, Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği’nin son genel kurulunda Nail Çiler’e listede yer vererek renkli bir yönetim oluşturmuştu. Gebze Ticaret Odası’nın Darıca protokolü, muhtarları ve mahalle sakinleri için verdiği iftar yemeği programında Yıldıray Turan yine başta Nail Çiler ve Oda Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ile yöneticileri yalnız bırakmadı.  

Gebze Emniyet, Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Yıldıray Turan’ın yönetim kurulunda yer alan Gebze Ticaret Odası Nail Çiler son dönem tüm programlarda Turan ile bir dayanışma örneği sergiliyorlar.

Gerek polis derneğinin programlarında Nail Çiler hem de Gebze Ticaret Odası programlarında Yıldıray Turan organizasyonlara katılarak güç birliğine devam ediyorlar. 15 Temmuz sürecinde Turan ve Çiler kol kola demokrasi nöbetleri tutarken ilişkileri sıcak bir noktaya taşınmış her iki başkan yönetimlerinde yer alan FETÖ bağlantılı isimlerin temizliği ile de güzergah birliği yapmıştı. Yıldıray Turan, Gebze Emniyet, Asayiş ve Trafik Hizmetleri Destekleme ve Yardımlaşma Derneği’nin son genel kurulunda Nail Çiler’e listede yer vererek renkli bir yönetim oluşturmuştu. Gebze Ticaret Odası’nın Darıca protokolü, muhtarları ve mahalle sakinleri için verdiği iftar yemeği programında Yıldıray Turan yine başta Nail Çiler ve Oda Genel Sekreteri Mustafa Yaşar Sekin ile yöneticileri yalnız bırakmadı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.