19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dedelerinin “Çanakkale Savaşlarındaki Yaşantısını” Hayal Ettiler

Gebze 18.04.2016 - 15:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dedelerinin “Çanakkale Savaşlarındaki Yaşantısını” Hayal Ettiler

Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri ve velileri, Çanakkale Savaşları Seyyar Müzesini” gezdiler.

14 Nisan 2016 tarihinde Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfının seyyar müzesi Kroman Çelik İlkokulunun yönetimince okulun bahçesine getirildi. Müzede bulunan savaş zamanı anıları ve malzemeleri, tam öğrencilerin anlayacağı ve dikkatlerini çekecek bir şekilde sergilendi. Profesyonel rehber tarafından öğrencilere olaylar anlatıldı. Anlatılanlar nedeni ile öğrenciler ve veliler duygulandı.         Okul Müdürü Zihni AYDIN “öğrencilerimize tarihi olayları anlatarak, göstererek birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren vakıf yetkililerine teşekkür etti. Öğrenciler vakıf üyelerinin üretmiş olduğu savaşla ilgili mini araçları satın aldılar. Vakıf yetkililerinin, Okul Müdürü Zihni AYDIN’a okul adına verdiği teşekkür belgesi ile etkinlik tamamlanmış oldu.      
Kroman Çelik İlkokulu öğrencileri ve velileri, Çanakkale Savaşları Seyyar Müzesini” gezdiler.

14 Nisan 2016 tarihinde Türkiye Gaziler Kültür ve Yardımlaşma Vakfının seyyar müzesi Kroman Çelik İlkokulunun yönetimince okulun bahçesine getirildi. Müzede bulunan savaş zamanı anıları ve malzemeleri, tam öğrencilerin anlayacağı ve dikkatlerini çekecek bir şekilde sergilendi. Profesyonel rehber tarafından öğrencilere olaylar anlatıldı. Anlatılanlar nedeni ile öğrenciler ve veliler duygulandı.
        Okul Müdürü Zihni AYDIN “öğrencilerimize tarihi olayları anlatarak, göstererek birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren vakıf yetkililerine teşekkür etti. Öğrenciler vakıf üyelerinin üretmiş olduğu savaşla ilgili mini araçları satın aldılar. Vakıf yetkililerinin, Okul Müdürü Zihni AYDIN’a okul adına verdiği teşekkür belgesi ile etkinlik tamamlanmış oldu.    

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.