Defterdarlıktan satılık milyonluk iki arsa!

Gebze 28.06.2018 - 12:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Defterdarlıktan satılık milyonluk iki arsa!

Kocaeli defterdarlığı, Gebze ve Dilovası’nda bulunan sanayi ile ticaret alanı kabul edilen iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların fiyatları ise dudak uçuklattı.

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü, Gebze ve Dilovası’nda bulunan iki arsayı satışa çıkarıyor. Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan 13 bin 376 metrekarelik 7 parselin sanayi alanı olduğu belirtilirken muhammen bedelinin ise 21 milyon 402 bin TL olduğu duyuruldu. İhalenin kapalı teklif usulü olacağı belirtilirken, geçici teminat ise 5 milyon 350 bin, 500 TL olarak belirlendi. 2 MİLYON TL Yine Dilovası Köseler Köyü’nde bulunan 14 bin 749,64 metrekarelik çalılık alan da satışa çıkarılıyor. Ticaret alanı olarak satışa çıkarılan arsa için ise 8 milyon 113 bin TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye girecekler için geçici teminatın 2 milyon 28 bin 250 TL olduğu duyuruldu. İki arsa için ihale ise 10 Temmuz Salı günü Kocaeli valiliği Kompleksi’nin zemin katında yapılacak. İhalelerin başlama saati ise 09.30 olarak belirlendi.
Kocaeli defterdarlığı, Gebze ve Dilovası’nda bulunan sanayi ile ticaret alanı kabul edilen iki arsayı satışa çıkardı. Arsaların fiyatları ise dudak uçuklattı.

Kocaeli Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Gebze Emlak Müdürlüğü, Gebze ve Dilovası’nda bulunan iki arsayı satışa çıkarıyor. Gebze Sultan Orhan Mahallesi’nde bulunan 13 bin 376 metrekarelik 7 parselin sanayi alanı olduğu belirtilirken muhammen bedelinin ise 21 milyon 402 bin TL olduğu duyuruldu. İhalenin kapalı teklif usulü olacağı belirtilirken, geçici teminat ise 5 milyon 350 bin, 500 TL olarak belirlendi.

2 MİLYON TL

Yine Dilovası Köseler Köyü’nde bulunan 14 bin 749,64 metrekarelik çalılık alan da satışa çıkarılıyor. Ticaret alanı olarak satışa çıkarılan arsa için ise 8 milyon 113 bin TL muhammen bedel belirlendi. İhaleye girecekler için geçici teminatın 2 milyon 28 bin 250 TL olduğu duyuruldu. İki arsa için ihale ise 10 Temmuz Salı günü Kocaeli valiliği Kompleksi’nin zemin katında yapılacak. İhalelerin başlama saati ise 09.30 olarak belirlendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.