19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Deli Dumrul köprüsü!

Kocaeli 20.10.2016 - 10:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Deli Dumrul köprüsü!

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Osmangazi Köprüsü üzerinden Hükümete ağır eleştirilerde bulundu.

Osmangazi Köprüsü’nün beklenen işlevi yapmadığını ileri süren ve adeta Deli Dumrul Köprüsü olduğunu ifade eden Akar, sosyal medya hesabından Hükümeti topa tuttu. Osmangazi Köprüsünün açılışı ile birlikte Bayram süresince her gün geçiş yapan araçların bizzat Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından açıklandığını belirten Akar, ücretli geçişlerle birlikte rakamın 13-15 bin de kaldığını söyledi. Sözleşme gereği devlet tarafından verilen 40 bin araç geçiş garantisi ile günlük 15 bin araç geçişi için 500 bin TL ödeme yapan hazinenin kalan 25 bin araç içinde 3 milyon TL ödediğinin altını çizen Akar, “Bu sözleşme ve bu kafa ile köprü deli dumrul köprüsüne dönmüştür, geçsen de geçmesen de ödeme yapacaksın.” dedi. SOYGUN VAR Osmangazi Köprüsü’nde fiyat tarifesi nedeniyle soygun olduğunu ifade eden Akar, ülkemizde ücretli 6 Otoyol ve 2 köprünün toplam gelirinin yıllık 1.2 Milyar TL iken, Osmangazi Köprüsü’nün tek başına 1.5 Milyar TL gelir elde ettiğini savundu. Vatandaşların ödediği ücrete dikkati çeken Haydar Akar, “Gölcük, Karamürsel veya Yalova'da oturan bir vatandaş Gebze, Dilovası veya Körfez'de çalışıyor ve ayda 25 gün Osmangazi köprüsünü kullanırsa ödemesi gereken rakam en az 4400 TL. (Boğaziçi köprüsü için sadece 120 TL) Gerçekten çok ucuz !!!! Türkiye'nin nasıl soyulduğunu merak edenler için...”diye konuştu.
CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, Osmangazi Köprüsü üzerinden Hükümete ağır eleştirilerde bulundu.

Osmangazi Köprüsü’nün beklenen işlevi yapmadığını ileri süren ve adeta Deli Dumrul Köprüsü olduğunu ifade eden Akar, sosyal medya hesabından Hükümeti topa tuttu. Osmangazi Köprüsünün açılışı ile birlikte Bayram süresince her gün geçiş yapan araçların bizzat Cumhurbaşkanı ve Başbakan tarafından açıklandığını belirten Akar, ücretli geçişlerle birlikte rakamın 13-15 bin de kaldığını söyledi. Sözleşme gereği devlet tarafından verilen 40 bin araç geçiş garantisi ile günlük 15 bin araç geçişi için 500 bin TL ödeme yapan hazinenin kalan 25 bin araç içinde 3 milyon TL ödediğinin altını çizen Akar, “Bu sözleşme ve bu kafa ile köprü deli dumrul köprüsüne dönmüştür, geçsen de geçmesen de ödeme yapacaksın.” dedi.

SOYGUN VAR

Osmangazi Köprüsü’nde fiyat tarifesi nedeniyle soygun olduğunu ifade eden Akar, ülkemizde ücretli 6 Otoyol ve 2 köprünün toplam gelirinin yıllık 1.2 Milyar TL iken, Osmangazi Köprüsü’nün tek başına 1.5 Milyar TL gelir elde ettiğini savundu. Vatandaşların ödediği ücrete dikkati çeken Haydar Akar, “Gölcük, Karamürsel veya Yalova'da oturan bir vatandaş Gebze, Dilovası veya Körfez'de çalışıyor ve ayda 25 gün Osmangazi köprüsünü kullanırsa ödemesi gereken rakam en az 4400 TL. (Boğaziçi köprüsü için sadece 120 TL) Gerçekten çok ucuz !!!! Türkiye'nin nasıl soyulduğunu merak edenler için...”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.