19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demir beyin yıkıyor!

Spor 23.12.2015 - 17:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demir beyin yıkıyor!

BAL temsilcimiz Gebzespor, ilk devrenin son haftasında Çengelköyspor deplasmanında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 3 puana kilitlenen Mor Menekşeler’de Teknik Direktör Cengiz Demir, futbolcularını adeta bir psikolog gibi terapi ederek zorlu maça hazırlıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor’da Çengelköyspor maçı hazırlıkları sürerken Teknik Direktör Cengiz Demir tedbiri elden bırakmıyor. Fiziksel ve taktiksel antrenmanların yanı sıra oyuncularını mental anlamda da bu maça hazırlayan deneyimli teknik adam, hem devre arasına moralli girmek hem de ligin ikinci yarısının ilk haftasında oynanacak olan Kocaelispor maçına iddialı hale gelmek için bu maçı kesinlikle kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, galibiyetin şifrelerini futbolcularına veriyor. GALİBİYETİN ŞİFRESİ: SABIRLI OYUN İstanbul temsilcisinin analizini yardımcılarıyla birlikte futbolcularıyla paylaşan Demir, rakibin tehlikeli yönlerini ve zaaflarını detaylı bir şekilde anlatıyor. Zorluk derecesi yüksek olması beklenen mücadelede sabırlı bir oyun sergilemeyi planlayan Cengiz Demir’in öğrencileri, orta sahada hakimiyeti ele alıp maçın kontrolünü elinde tutmak istiyor. Rakibini devirerek 6 puan niteliği taşıyan bir galibiyeti almak için kenetlenen Gebzesporlu futbolcular, son haftalardaki galibiyet serisini bu maçta da sürdürme amacında.
BAL temsilcimiz Gebzespor, ilk devrenin son haftasında Çengelköyspor deplasmanında çok kritik bir 90 dakikaya çıkacak. 3 puana kilitlenen Mor Menekşeler’de Teknik Direktör Cengiz Demir, futbolcularını adeta bir psikolog gibi terapi ederek zorlu maça hazırlıyor.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Gebzespor’da Çengelköyspor maçı hazırlıkları sürerken Teknik Direktör Cengiz Demir tedbiri elden bırakmıyor. Fiziksel ve taktiksel antrenmanların yanı sıra oyuncularını mental anlamda da bu maça hazırlayan deneyimli teknik adam, hem devre arasına moralli girmek hem de ligin ikinci yarısının ilk haftasında oynanacak olan Kocaelispor maçına iddialı hale gelmek için bu maçı kesinlikle kazanmaları gerektiğini vurgulayarak, galibiyetin şifrelerini futbolcularına veriyor.

GALİBİYETİN ŞİFRESİ: SABIRLI OYUN

İstanbul temsilcisinin analizini yardımcılarıyla birlikte futbolcularıyla paylaşan Demir, rakibin tehlikeli yönlerini ve zaaflarını detaylı bir şekilde anlatıyor. Zorluk derecesi yüksek olması beklenen mücadelede sabırlı bir oyun sergilemeyi planlayan Cengiz Demir’in öğrencileri, orta sahada hakimiyeti ele alıp maçın kontrolünü elinde tutmak istiyor. Rakibini devirerek 6 puan niteliği taşıyan bir galibiyeti almak için kenetlenen Gebzesporlu futbolcular, son haftalardaki galibiyet serisini bu maçta da sürdürme amacında.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.