Demir’den Yıldırım’a ziyaret

Gebze 28.07.2020 - 10:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Demir’den Yıldırım’a ziyaret

En Garden Yapı Peyzaj Projeler Genel Koordinatörü Ensar Demir, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 1 Nisan’da medya sektörüne girerek yayın hayatına başlayan Ümit Medya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı dostları yalnız bırakmamaya devam ediyor. Yıldırım’ı son olarak En Garden Yapı Peyzaj Projeler Genel Koordinatörü Ensar Demir ziyaret etti. Yeni iş kolunda başarılarını dileyen Ensar Demir, “Nihat Beyin yeni bir işe girdiğini öğrenince hayırlı olsun demek istedim” dedi. Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek En Garden Yapı Peyzaj Projeler Genel Koordinatörü Ensar Demir’e teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

En Garden Yapı Peyzaj Projeler Genel Koordinatörü Ensar Demir, Ümit Medya Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

1 Nisan’da medya sektörüne girerek yayın hayatına başlayan Ümit Medya’nın Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Yıldırım’ı dostları yalnız bırakmamaya devam ediyor. Yıldırım’ı son olarak En Garden Yapı Peyzaj Projeler Genel Koordinatörü Ensar Demir ziyaret etti. Yeni iş kolunda başarılarını dileyen Ensar Demir, “Nihat Beyin yeni bir işe girdiğini öğrenince hayırlı olsun demek istedim” dedi. Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek En Garden Yapı Peyzaj Projeler Genel Koordinatörü Ensar Demir’e teşekkür etti. Ziyaret, çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.