Demir: ‘’Hepsinin ayaklarına sağlık’’

Gebze 16.02.2016 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demir: ‘’Hepsinin ayaklarına sağlık’’

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Çorluspor karşısında alınan 3 puanı gazetemize değerlendirdi.

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Çorluspor karşısında alınan 3 puanı gazetemize değerlendirdi. ‘’Kazanmamız gereken bir maçı kazandık’’ diyen Demir, Lüleburgazspor galibiyetini Çorluspor maçıyla birlikte taçlandırdıklarını ve futbolcularının mücadelelerinden son derece memnun kaldığını söyledi. Kendi sahalarında oynadıkları maçlarda rakiplerin katı savunma anlayışıyla kapandığını ve golü bu yüzden geç bulduklarını söyleyen deneyimli teknik adam, futbolcularının verilen taktiği son derece iyi uyguladığının altını çizerek, ‘’Tüm oyuncularımın ayaklarına ve yüreklerine sağlık’’ dedi. ‘’DEMİRSPOR’DAN 3 PUAN İSTİYORUZ’’ Gelecek hafta oynanacak olan Demirspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanacaklarını vurgulayan Cengiz Hoca, hafta boyunca tüm çalışmalarını bu doğrultuda yapacaklarını vurguladı. Rakibin zaaflarını ve tehlikeli yönlerini iyi analiz edeceklerini ve buna göre önlemlerini alacaklarını kaydeden Demir, ‘’Çıkışımızı Kocaeli Demirspor deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Lig sonuna kadar gerekli mücadeleyi gösterip, tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz’’ dedi.
Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Çorluspor karşısında alınan 3 puanı gazetemize değerlendirdi.

Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, Çorluspor karşısında alınan 3 puanı gazetemize değerlendirdi. ‘’Kazanmamız gereken bir maçı kazandık’’ diyen Demir, Lüleburgazspor galibiyetini Çorluspor maçıyla birlikte taçlandırdıklarını ve futbolcularının mücadelelerinden son derece memnun kaldığını söyledi. Kendi sahalarında oynadıkları maçlarda rakiplerin katı savunma anlayışıyla kapandığını ve golü bu yüzden geç bulduklarını söyleyen deneyimli teknik adam, futbolcularının verilen taktiği son derece iyi uyguladığının altını çizerek, ‘’Tüm oyuncularımın ayaklarına ve yüreklerine sağlık’’ dedi.

‘’DEMİRSPOR’DAN 3 PUAN İSTİYORUZ’’

Gelecek hafta oynanacak olan Demirspor maçına 3 puan parolasıyla hazırlanacaklarını vurgulayan Cengiz Hoca, hafta boyunca tüm çalışmalarını bu doğrultuda yapacaklarını vurguladı. Rakibin zaaflarını ve tehlikeli yönlerini iyi analiz edeceklerini ve buna göre önlemlerini alacaklarını kaydeden Demir, ‘’Çıkışımızı Kocaeli Demirspor deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Lig sonuna kadar gerekli mücadeleyi gösterip, tüm maçlarımızı kazanmak istiyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.