19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demir yürek Gebze! 3-1

Spor 20.01.2019 - 16:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Demir yürek Gebze! 3-1

GEBZESPOR, OKTAY DEMİRCAN’IN YILDIZLAŞTIĞI MAÇTA ŞİLE YILDIZSPOR’U DİZE GETİRDİ

 Transfer yasaklısı Gebzespor, grubun dişli ekiplerinden Şile Yıldızspor’u Oktay Demircan(2) ve Saruhan Yazgun’un golleriyle 3-1 devirerek ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı. Gebze Alaettin Kurt Stadı zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle Kocaeli Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Gebzespor iyi başlayan taraf oldu. Güçlü rakibi karşısında sahayı çok iyi parselleyen Alaettin Çiçek’in öğrencileri, Şile Yıldızspor karşısında etkili olan taraftı. Mücadelenin 11.dakikasında Tugay Keleş’in ağlarla buluşan golü ofsayt gerekçesiyle geçerlik kazanmadı. Mor Menekşeler aradığı gole 41.dakikada ulaştı. Aylar sonra formasına kavuşan Oktay Demircan, rakip savunmanın hatasını çok iyi değerlendirip düzgün bir vuruşla kaleci Erşen’i avlayarak topu ağlara gönderdi. İlk yarı mor beyazlı temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı.  SARUHAN SAHNEYE ÇIKTI Karşılaşmanın ikinci yarısına da oyun disiplininden taviz vermeden başlayan Gebzespor, dakikalar 57’yi gösterdiğinde farkı 2’ye çıkardı. Tugay Keleş’in güzel asistini şık bir dokunuşla geri çevirmeyen Saruhan Yazgun skoru 2-0 taşıdı. Mücadelenin 76.dakikasında oyuna sonradan giren Furkan Külekci ceza sahası yayı üzerinden sert bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı 1’e indirdi. 90+3’te rakip savunmanın duraksadığı anda fırsatçılığını konuşturup araya giren Oktay Demircan, 30 metre top sürerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tecrübeli eldiven Erşen’i çalımlayan Oktay, topu filelerle buluşturarak kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Puanını 20’ye çıkaran Gebzespor, 12.sıraya yükseldi. Mor beyazlılar gelecek hafta deplasmanda lider Hekimoğlu Trabzon’a konuk olacak. 
GEBZESPOR, OKTAY DEMİRCAN’IN YILDIZLAŞTIĞI MAÇTA ŞİLE YILDIZSPOR’U DİZE GETİRDİ

 Transfer yasaklısı Gebzespor, grubun dişli ekiplerinden Şile Yıldızspor’u Oktay Demircan(2) ve Saruhan Yazgun’un golleriyle 3-1 devirerek ligin ikinci yarısına 3 puanla başladı.

Gebze Alaettin Kurt Stadı zemininin futbol oynamaya elverişli olmaması nedeniyle Kocaeli Stadı’nda oynanan karşılaşmaya Gebzespor iyi başlayan taraf oldu. Güçlü rakibi karşısında sahayı çok iyi parselleyen Alaettin Çiçek’in öğrencileri, Şile Yıldızspor karşısında etkili olan taraftı. Mücadelenin 11.dakikasında Tugay Keleş’in ağlarla buluşan golü ofsayt gerekçesiyle geçerlik kazanmadı. Mor Menekşeler aradığı gole 41.dakikada ulaştı. Aylar sonra formasına kavuşan Oktay Demircan, rakip savunmanın hatasını çok iyi değerlendirip düzgün bir vuruşla kaleci Erşen’i avlayarak topu ağlara gönderdi. İlk yarı mor beyazlı temsilcimizin 1-0’lık üstünlüğüyle sonuçlandı. 

SARUHAN SAHNEYE ÇIKTI

Karşılaşmanın ikinci yarısına da oyun disiplininden taviz vermeden başlayan Gebzespor, dakikalar 57’yi gösterdiğinde farkı 2’ye çıkardı. Tugay Keleş’in güzel asistini şık bir dokunuşla geri çevirmeyen Saruhan Yazgun skoru 2-0 taşıdı. Mücadelenin 76.dakikasında oyuna sonradan giren Furkan Külekci ceza sahası yayı üzerinden sert bir vuruşla topu ağlara göndererek farkı 1’e indirdi. 90+3’te rakip savunmanın duraksadığı anda fırsatçılığını konuşturup araya giren Oktay Demircan, 30 metre top sürerek kaleciyle karşı karşıya kaldı. Tecrübeli eldiven Erşen’i çalımlayan Oktay, topu filelerle buluşturarak kendisinin ikinci, takımının ise üçüncü golünü kaydetti. Puanını 20’ye çıkaran Gebzespor, 12.sıraya yükseldi. Mor beyazlılar gelecek hafta deplasmanda lider Hekimoğlu Trabzon’a konuk olacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.