Demirbaş Kararını Verdi

Darıca 14.08.2018 - 08:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Demirbaş Kararını Verdi

Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, bir basın kuruluşunda düzenlenen "Belediye Başkanı kim Olsun?" anketinde isminin yer almasına sosyal medya kişisel sayfasından açıklık getirdi.

Osmangazi Mahalle Muhtarı kşisiel sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi... Çok değerli Darıca'lı takipçilerim, kıymetli dostlarım. Sosyal medyada, Haber Darıca sayfasında şahsım adına 'Belediye Başkanı olmasını istermisiniz' şeklinde bir anket yapılmıştır.  Şahsıma danıştılar ama bu anketi tasbip etmediğimi söylediğim halde, kendi insiyatifleri dahilinde, Kenan abilerini de dinlemeden görüldüğü gibi beni onüre etmek adına Anket yapmışlardır. Fakat, herhangi bir partiden Belediye Başkanı Aday Adayı olmayı düşünmüyorum.  Benim için oy kullanan ve yorum yapan bütün dostlarıma ve Haber Darıca’ya teşekkür ederim. Sizlerin bana vermiş olduğu muhtarlık görevimi severek ve onurlu bir şekilde yaptığımı düşünüyorum. Kamuya maal olmuş görev ve hizmetlerde çok değerli halkımızın beklentileri ve istekleri biz kamuya hizmet verenler olarak elbette değerlidir, kıymetlidir. Halkta karşılık bulanlar mutlaka sistem içinde kendilerine yer bulurlar. Bende siz tekrar uygun gördüğünüz taktirde görevime 2019 yerel seçimlerde devam etmek istiyorum. Rabbimizin bize layık gördüğü, sizler adına emanetci olduğumuz Muhtarlık görevimize devam etme muradımız vardır. Saygılarımla. Kenan Demirbaş Darıca/Osmangazi Mahalle Muhtarı
Darıca Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, bir basın kuruluşunda düzenlenen "Belediye Başkanı kim Olsun?" anketinde isminin yer almasına sosyal medya kişisel sayfasından açıklık getirdi.

Osmangazi Mahalle Muhtarı kşisiel sosyal medya sayfasından yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi...

Çok değerli Darıca'lı takipçilerim, kıymetli dostlarım.

Sosyal medyada, Haber Darıca sayfasında şahsım adına 'Belediye Başkanı olmasını istermisiniz' şeklinde bir anket yapılmıştır. 
Şahsıma danıştılar ama bu anketi tasbip etmediğimi söylediğim halde, kendi insiyatifleri dahilinde, Kenan abilerini de dinlemeden görüldüğü gibi beni onüre etmek adına Anket yapmışlardır.

Fakat, herhangi bir partiden Belediye Başkanı Aday Adayı olmayı düşünmüyorum. 
Benim için oy kullanan ve yorum yapan bütün dostlarıma ve Haber Darıca’ya teşekkür ederim.

Sizlerin bana vermiş olduğu muhtarlık görevimi severek ve onurlu bir şekilde yaptığımı düşünüyorum.

Kamuya maal olmuş görev ve hizmetlerde çok değerli halkımızın beklentileri ve istekleri biz kamuya hizmet verenler olarak elbette değerlidir, kıymetlidir.

Halkta karşılık bulanlar mutlaka sistem içinde kendilerine yer bulurlar.

Bende siz tekrar uygun gördüğünüz taktirde görevime 2019 yerel seçimlerde devam etmek istiyorum.

Rabbimizin bize layık gördüğü, sizler adına emanetci olduğumuz Muhtarlık görevimize devam etme muradımız vardır.

Saygılarımla.

Kenan Demirbaş
Darıca/Osmangazi Mahalle Muhtarı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.