Demirci Ailesi Karı-Koca Kolları Sıvadı

Çayırova 24.06.2015 - 22:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci Ailesi Karı-Koca Kolları Sıvadı

Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarının sonuncusu Emek Mahallesi Tahsin Tarhan Ortaokulu'nda devam etti. Mahalle sakinlerine Başkan Demirci ve eşi Gül Demirci birlikte servis yaptı.

Hemen hemen her platformda, tüm etkinliklerde eşini yalnız bırakmayan Gül Demirci, iftar programlarında da eşine destek olmaya devam etti. Emek Mahallesi Sakinlerine verilen iftar yemeğinde eşi Şevki Demirci ile birlikte servis yapan Gül Demirci eşi ana yemeği servis ederken kendisi de pilav ikramında bulundu.  KAZA YAŞANDI Yemek servisi esnasında eşi Gül Demirci ile çarpışan Şevki Demirci üzerine çorba döktü. Çorbanın temizliğini yaptıktan sonra hala kokusunun çıkıp çıkmadığını incelerken ilginç görüntüler veren Şevki Demirci daha sonra yemek servisine devam etti. Gül Demirci iftar yemeği sonrasında çocuklara pamuk şeker ve Osmanlı Macunu ikram etti ve çocuklarla birlikte Hacivat-Karagöz izledi .    
Çayırova Belediyesi tarafından düzenlenen iftar programlarının sonuncusu Emek Mahallesi Tahsin Tarhan Ortaokulu'nda devam etti. Mahalle sakinlerine Başkan Demirci ve eşi Gül Demirci birlikte servis yaptı.

Hemen hemen her platformda, tüm etkinliklerde eşini yalnız bırakmayan Gül Demirci, iftar programlarında da eşine destek olmaya devam etti. Emek Mahallesi Sakinlerine verilen iftar yemeğinde eşi Şevki Demirci ile birlikte servis yapan Gül Demirci eşi ana yemeği servis ederken kendisi de pilav ikramında bulundu. 

KAZA YAŞANDI

Yemek servisi esnasında eşi Gül Demirci ile çarpışan Şevki Demirci üzerine çorba döktü. Çorbanın temizliğini yaptıktan sonra hala kokusunun çıkıp çıkmadığını incelerken ilginç görüntüler veren Şevki Demirci daha sonra yemek servisine devam etti. Gül Demirci iftar yemeği sonrasında çocuklara pamuk şeker ve Osmanlı Macunu ikram etti ve çocuklarla birlikte Hacivat-Karagöz izledi

.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.