Demirci Ankara'da

Çayırova 13.04.2016 - 17:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci Ankara'da

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumuna katılmak üzere Ankara'ya gitti.

Ankara'da gerçekleşen sempozyum ile ilgili olarak Çayırova Belediye Başkanı Şevkiş Demirci, Gençlik ve Belediye konulu sempozyumda bizde gençler ve çocuklar için yapmış olduğu çalışmaları katılımcılara sundu.Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen, Ankara Ticaret Odası-Congresium’da yapılan Ak Parti Yerel Yönetimler Sempozyumuna Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci katıldı.Sempozyumda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu Kilis'e düşen roket mermileriyle ilgili TSK'nın angajman kuralları çerçevesinde DAEŞ mevzilerini vurduğunu, uzak olmayan bir zamanda da şer odaklarının Türkiye'ye zarar veremeyecek hale getirileceğini söyledi.  Davutoğlu konuyla ilgili şöyle konuştu: "UZAK OLMAYAN BİR ZAMANDA ONLARI ÜLKEMİZE ZARAR VEREMEYECEK HALE GETİRECEĞİZ" İki gündür ensar şehir, Kilis'e DAEŞ'e ait roket mermileri düşüyor. TSK, angajman kuralları çerçevesinde DAEŞ mevzilerini vurdu. Kilis halkına da geçmiş olsun diyorum. Maalesef sınırlarımızın yanıbaşında şiddetli çatışmalar yaşanmaya devam ediyor. Gerekli tedbirlerle ilgili  istişarelerde bulunduk. Vatandaşlarımızı ateş çemberinden korumak için kararlı bir mücadele içindeyiz. Uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımı ile gerçekleştirilen Yerel Yönetimler Sempozyumuna katılmak üzere Ankara'ya gitti.

Ankara'da gerçekleşen sempozyum ile ilgili olarak Çayırova Belediye Başkanı Şevkiş Demirci, Gençlik ve Belediye konulu sempozyumda bizde gençler ve çocuklar için yapmış olduğu çalışmaları katılımcılara sundu.Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen, Ankara Ticaret Odası-Congresium’da yapılan Ak Parti Yerel Yönetimler Sempozyumuna Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci katıldı.Sempozyumda konuşan Başbakan Ahmet Davutoğlu Kilis'e düşen roket mermileriyle ilgili TSK'nın angajman kuralları çerçevesinde DAEŞ mevzilerini vurduğunu, uzak olmayan bir zamanda da şer odaklarının Türkiye'ye zarar veremeyecek hale getirileceğini söyledi. 

Davutoğlu konuyla ilgili şöyle konuştu:

"UZAK OLMAYAN BİR ZAMANDA ONLARI ÜLKEMİZE ZARAR VEREMEYECEK HALE GETİRECEĞİZ"

İki gündür ensar şehir, Kilis'e DAEŞ'e ait roket mermileri düşüyor. TSK, angajman kuralları çerçevesinde DAEŞ mevzilerini vurdu. Kilis halkına da geçmiş olsun diyorum. Maalesef sınırlarımızın yanıbaşında şiddetli çatışmalar yaşanmaya devam ediyor. Gerekli tedbirlerle ilgili  istişarelerde bulunduk. Vatandaşlarımızı ateş çemberinden korumak için kararlı bir mücadele içindeyiz. Uzak olmayan bir zamanda bu şer odaklarını ülkemize zarar veremeyecek hale getireceğiz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.