19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Demirci; “Hizmette Verimlilik ve Tasarruf Sağladık”

Çayırova 02.11.2018 - 10:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Demirci; “Hizmette Verimlilik ve Tasarruf Sağladık”

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Modern Garaj ve Lojistik Merkezi ile araç-makine parkını, atölyeleri tek noktada toplayarak hizmette etkinlik, verimlilik ve tasarruf sağladıklarını söyledi. Cumhuriyet Mahallesi’nde kısa sürede tamamlanan Modern Garaj ve Lojistik Merkezi hakkında bilgi veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu merkezde belediye hizmet araçlarının konuşlandırılacağını, bakım ve onarımlarının yine burada sağlanacağını ifade etti. Demirci, aynı zamanda lojistik merkezi olarak da bu projenin ayrı bir öneminin olduğunu söyledi. Belediye hizmet araçlarının konuşlanacağı tesiste temizlik ve bakımlarının yapılacağı atölyeler, idari alanlar, açık ve kapalı garaj alanları ve depoların yer aldığını aktaran Demirci, 15.000 metrekare alan üzerine projeyi uyguladıklarını belirtti. Yaptıkları tüm projeleri 3 ve 6 ay gibi bir sürede tamamladıklarını dile getiren Demirci, Çayırova’nın büyümesi ve gelişmesi adına hızla yatırımlara devam edeceklerini vurguladı. HABER: KÜBRA AKABALI

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci Modern Garaj ve Lojistik Merkezi ile araç-makine parkını, atölyeleri tek noktada toplayarak hizmette etkinlik, verimlilik ve tasarruf sağladıklarını söyledi.

Cumhuriyet Mahallesi’nde kısa sürede tamamlanan Modern Garaj ve Lojistik Merkezi hakkında bilgi veren Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, bu merkezde belediye hizmet araçlarının konuşlandırılacağını, bakım ve onarımlarının yine burada sağlanacağını ifade etti. Demirci, aynı zamanda lojistik merkezi olarak da bu projenin ayrı bir öneminin olduğunu söyledi. Belediye hizmet araçlarının konuşlanacağı tesiste temizlik ve bakımlarının yapılacağı atölyeler, idari alanlar, açık ve kapalı garaj alanları ve depoların yer aldığını aktaran Demirci, 15.000 metrekare alan üzerine projeyi uyguladıklarını belirtti. Yaptıkları tüm projeleri 3 ve 6 ay gibi bir sürede tamamladıklarını dile getiren Demirci, Çayırova’nın büyümesi ve gelişmesi adına hızla yatırımlara devam edeceklerini vurguladı.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.