Demirci İddialara Cevap Verdi

Çayırova 01.06.2016 - 19:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci İddialara Cevap Verdi

Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Hazıran Ayı Meclis Oturumu için bir araya geldiler. Başkan Demirci son iki mecliste muhalefet meclis üyelerinin Çayırovaspor üzerinden verdikleri önergelere bu mecliste cevap verdi.

Nisan ve Mayıs Meclis Oturumlarına katılamayan Başkan Şevki Demirci'nin yokluğunda Çayırovaspor ile ilgili basında çıkan bazı haber ve köşe yazılarına ilişkin gündemlerinin içeriğini soram muhalefet meclis üyelerine cevap veren Başkan Demirci, "Bunlar gerçek dışı olan, her dönemde belediyemizi yıpratmaya yönelik planlanmış çıkışlardır. Artık bunlara alıştık. Seçim sonrası koluma kelepçe vurduranlar, beni hapishaneye gönderenler vardı. Allaha şükür yanlış bir işin içinde olmadık.Bugünde içinde gazeteci kimliğinde olan belirli insanlar yine aynı senaryoları yazıyorlar. Hepsi hikaye. Çayırovaspor'dan bize ne. Biz ÇAyırovaspor'a ve diğer spor kulüplerine ancak katkıda bulunuyoruz. İç işlerine karışamayız. Kendi yönetim kurulu ve kararları ile yönetilen bir kurumsal yapı. Biz belediyeyiz. Gerçekten hukuk dışı bir durum varsa herkes cezasını çeker. Ama ben buradan söylüyorum. Hukuka aykırı bir durum yok. Ayrıca bu haberleri uyduranlar için de avukatlarımız girişimlerini başlattı. Haksız bir saldırı karşısında sessiz kalmamız mümkün değil."dedi. YİNE YARDIM EDECEĞİM Çayırovaspor ile ilgili yardımlarına devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Demirci, "Beni spordan futboldan soğutacak girişimlerde bulunmaya çalışıyorlar. Ama ben yinde de sosyal belediyecilik çerçevesinde spora olan katkımı sunmaya devam edeceğim. İlçedeki diğer spor kulüplerine de Çayırovaspor'a da katkı sunmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğim."dedi.
Çayırova Belediye Meclis Üyeleri Hazıran Ayı Meclis Oturumu için bir araya geldiler. Başkan Demirci son iki mecliste muhalefet meclis üyelerinin Çayırovaspor üzerinden verdikleri önergelere bu mecliste cevap verdi.

Nisan ve Mayıs Meclis Oturumlarına katılamayan Başkan Şevki Demirci'nin yokluğunda Çayırovaspor ile ilgili basında çıkan bazı haber ve köşe yazılarına ilişkin gündemlerinin içeriğini soram muhalefet meclis üyelerine cevap veren Başkan Demirci, "Bunlar gerçek dışı olan, her dönemde belediyemizi yıpratmaya yönelik planlanmış çıkışlardır. Artık bunlara alıştık. Seçim sonrası koluma kelepçe vurduranlar, beni hapishaneye gönderenler vardı. Allaha şükür yanlış bir işin içinde olmadık.Bugünde içinde gazeteci kimliğinde olan belirli insanlar yine aynı senaryoları yazıyorlar. Hepsi hikaye. Çayırovaspor'dan bize ne. Biz ÇAyırovaspor'a ve diğer spor kulüplerine ancak katkıda bulunuyoruz. İç işlerine karışamayız. Kendi yönetim kurulu ve kararları ile yönetilen bir kurumsal yapı. Biz belediyeyiz. Gerçekten hukuk dışı bir durum varsa herkes cezasını çeker. Ama ben buradan söylüyorum. Hukuka aykırı bir durum yok. Ayrıca bu haberleri uyduranlar için de avukatlarımız girişimlerini başlattı. Haksız bir saldırı karşısında sessiz kalmamız mümkün değil."dedi.

YİNE YARDIM EDECEĞİM

Çayırovaspor ile ilgili yardımlarına devam edeceğini belirten Belediye Başkanı Demirci, "Beni spordan futboldan soğutacak girişimlerde bulunmaya çalışıyorlar. Ama ben yinde de sosyal belediyecilik çerçevesinde spora olan katkımı sunmaya devam edeceğim. İlçedeki diğer spor kulüplerine de Çayırovaspor'a da katkı sunmaya önümüzdeki dönemde de devam edeceğim."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.