Demirci: “Korkakdere, Tatlıkuyu gibi olacak!”

Çayırova 05.10.2016 - 17:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci: “Korkakdere, Tatlıkuyu gibi olacak!”

Çayırova Belediyesi'nin Ekim Ayı Meclis toplantısı ilk oturumunda, yıllardır çözülemeyen Emek ve İnönü Mahalleri'nin imar sorunu için Başkan Demirci müjdeli haber verdi. Demirci hazırlığını yürüttüğü proje ile kimseyi mağdur etmeden Korkakdere'yi Tatlıkuyu Vadisi gibi yapacaklarını söyledi.

  Çayırova Belediyesi Ekim ayı olağan Meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Şevki Demirci başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Demirci yıllardır çözülemeyen Emek, İnönü Mahallelerinin İmar sorunuyla ilgili müjdeli haber verdi. Demirci, yapmayı planladıkları projeyle Korkakdere'nin Çayırova'nın Tatlıkuyusu olacağını söyledi. İMAR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİNA DIM ATILDI Gündem dışı bölüm de söz alan CHP Grup sözcüsü Halis Koç, Emek Mahallesi'nde ki imar sorununun çözülmesi için Meclis de Komisyon kurulduğunu hatırlatarak bu sorunun hakkaniyetle çözülmesi gerektiğini söyledi. Halis Koç, "Geçen Meclis'te Emek ve İnönü mahallesinde soruna, Meclis çözüm için olumlu bir adım atarak komisyon kurdu. Ben Komisyon üyesi olarak özellikle AK Parti'den de isimlerin seçilmesini olumlu buluyorum. Umut ederiz ki Komisyon, vatandaşların rızasını da alarak çözüm bulunur. Bölge sakinlerinin yaşam kalitesi yükseltilmelidir."dedi. DEMİRCİ ÇAYIROVA'YA MÜJDEYİ VERDİ Emek ve İnönü Mahalleleri, Korkakdere'de ki imar sorunuyla alakalı açıklama yapan Başkan Şevki Demirci,"Korkakdere'de ki İmar sorunu için Meclisimizde Komisyon kuruldu. Ama ben de ayrıca bir çalışma yaptırıyorum. Orada başka bir projemiz daha var. Yıllarca tartışılmayacak bir proje. Korkakdere'nin olduğu kısmı olduğu gibi Tatlıkuyu Vadisi gibi yapalım. Kent Konut'la anlaşıp daire ise daire, para ise para verelim. Eğer olursa hem üstü yaşam alanı, olur hem de ihtiyaç sahibi olanlar hakları neyse onu alırlar. Vatandaşlarla görüşüp öncelikle onları ikna etmeliyiz. Ama ikna ederken de mağdur etmemeliyiz. Daire ise daire, paraysa paralarını verelim. O bölgenin tamamını kurtaralım istiyoruz. Eğer Tatlıkuyu gibi olursa çok güzel olur. Vatandaşlarımızla görüşüp projemizi anlatacağız."dedi  
Çayırova Belediyesi'nin Ekim Ayı Meclis toplantısı ilk oturumunda, yıllardır çözülemeyen Emek ve İnönü Mahalleri'nin imar sorunu için Başkan Demirci müjdeli haber verdi. Demirci hazırlığını yürüttüğü proje ile kimseyi mağdur etmeden Korkakdere'yi Tatlıkuyu Vadisi gibi yapacaklarını söyledi.

 

Çayırova Belediyesi Ekim ayı olağan Meclis toplantısı dün gerçekleştirildi. Şevki Demirci başkanlığında yapılan toplantıda Başkan Demirci yıllardır çözülemeyen Emek, İnönü Mahallelerinin İmar sorunuyla ilgili müjdeli haber verdi. Demirci, yapmayı planladıkları projeyle Korkakdere'nin Çayırova'nın Tatlıkuyusu olacağını söyledi.

İMAR SORUNUNUN ÇÖZÜMÜ İÇİNA DIM ATILDI

Gündem dışı bölüm de söz alan CHP Grup sözcüsü Halis Koç, Emek Mahallesi'nde ki imar sorununun çözülmesi için Meclis de Komisyon kurulduğunu hatırlatarak bu sorunun hakkaniyetle çözülmesi gerektiğini söyledi. Halis Koç, "Geçen Meclis'te Emek ve İnönü mahallesinde soruna, Meclis çözüm için olumlu bir adım atarak komisyon kurdu. Ben Komisyon üyesi olarak özellikle AK Parti'den de isimlerin seçilmesini olumlu buluyorum. Umut ederiz ki Komisyon, vatandaşların rızasını da alarak çözüm bulunur. Bölge sakinlerinin yaşam kalitesi yükseltilmelidir."dedi.

DEMİRCİ ÇAYIROVA'YA MÜJDEYİ VERDİ

Emek ve İnönü Mahalleleri, Korkakdere'de ki imar sorunuyla alakalı açıklama yapan Başkan Şevki Demirci,"Korkakdere'de ki İmar sorunu için Meclisimizde Komisyon kuruldu. Ama ben de ayrıca bir çalışma yaptırıyorum. Orada başka bir projemiz daha var. Yıllarca tartışılmayacak bir proje. Korkakdere'nin olduğu kısmı olduğu gibi Tatlıkuyu Vadisi gibi yapalım. Kent Konut'la anlaşıp daire ise daire, para ise para verelim. Eğer olursa hem üstü yaşam alanı, olur hem de ihtiyaç sahibi olanlar hakları neyse onu alırlar. Vatandaşlarla görüşüp öncelikle onları ikna etmeliyiz. Ama ikna ederken de mağdur etmemeliyiz. Daire ise daire, paraysa paralarını verelim. O bölgenin tamamını kurtaralım istiyoruz. Eğer Tatlıkuyu gibi olursa çok güzel olur. Vatandaşlarımızla görüşüp projemizi anlatacağız."dedi

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.