Demirci kuşakları birleştirdi

Spor 26.11.2016 - 19:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci kuşakları birleştirdi

Çayırova’da hizmete giren At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanı ilçe halkına heyecan dolu bir gün yaşamasını sağladı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ilçede ki sportif ve kültürel tesisler üzerine hayata geçirmek istediği projelerinden biri daha ilçe halkı ile buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriye Özak, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova İlçe Spor Müdürü Çetin Malkoç, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik, Orhan Keskin ve çok sayıda ciritsever  ile vatandaşın katıldığı açılış töreninde öncelili olarak kurdele kesimi gerçekleşti. Atların barındığı tesisleri hep birlikte gezen protokol daha sonra seyir alanına geçtiler. KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATACAĞIZ Törenin açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “At sporu bizim törelerimizde, geleneklerimizde ve tarihimizde çok önemli bir yer tutar. Bu tarihi spormuzu yaşatmak yeni nesillerle buluşturmak ve gelecek kuşaklara aktarmak adına At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanımızı hizmete açtık. Burada sadece cirit yarışlarının yanısıra at sporları sayesnde birçok gencimiz ve engelli çocuklarımız rehabilite edilecek. İlçemizdeki açılış rüzgarı dinmeyecek. Yakın zaman içinde ilçe halkın ile buluşturacağımız hizmet alanlarımız kendileri ile buluşmaya devam edecek.”dedi. ÇAYIROVA DARICA OYUNU NEFES KESTİ Darıca Atlı Spor Kulübü ile Çayırova Atlı Spor Kulübü’nin cirit oyunlarında ilk sahneyi alan ekipler oldu. Heyecan ve mücadele bakımından oyunları izleyen çok sayıda vatandaş nefeslerini keserek müsabakayı izlediler. Oyun sonunda kazanan taraf evsahibi Çayırova Atlıspor Kulübü oldu.    
Çayırova’da hizmete giren At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanı ilçe halkına heyecan dolu bir gün yaşamasını sağladı.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin ilçede ki sportif ve kültürel tesisler üzerine hayata geçirmek istediği projelerinden biri daha ilçe halkı ile buluştu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Zekeriye Özak, Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Zafer Kılıç, Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Turan Güneş, Çayırova İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, Çayırova İlçe Spor Müdürü Çetin Malkoç, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin, Çayırova Belediye Başkan Yardımcıları Fikriye Çelik, Orhan Keskin ve çok sayıda ciritsever  ile vatandaşın katıldığı açılış töreninde öncelili olarak kurdele kesimi gerçekleşti. Atların barındığı tesisleri hep birlikte gezen protokol daha sonra seyir alanına geçtiler.

KÜLTÜRÜMÜZÜ YAŞATACAĞIZ
Törenin açılış konuşmasını yapan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, “At sporu bizim törelerimizde, geleneklerimizde ve tarihimizde çok önemli bir yer tutar. Bu tarihi spormuzu yaşatmak yeni nesillerle buluşturmak ve gelecek kuşaklara aktarmak adına At Binicilik Tesisi ve Cirit Alanımızı hizmete açtık. Burada sadece cirit yarışlarının yanısıra at sporları sayesnde birçok gencimiz ve engelli çocuklarımız rehabilite edilecek. İlçemizdeki açılış rüzgarı dinmeyecek. Yakın zaman içinde ilçe halkın ile buluşturacağımız hizmet alanlarımız kendileri ile buluşmaya devam edecek.”dedi.

ÇAYIROVA DARICA OYUNU NEFES KESTİ
Darıca Atlı Spor Kulübü ile Çayırova Atlı Spor Kulübü’nin cirit oyunlarında ilk sahneyi alan ekipler oldu. Heyecan ve mücadele bakımından oyunları izleyen çok sayıda vatandaş nefeslerini keserek müsabakayı izlediler. Oyun sonunda kazanan taraf evsahibi Çayırova Atlıspor Kulübü oldu.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.