Demirci müjdeleri sıraladı!

Çayırova 24.12.2015 - 09:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci müjdeleri sıraladı!

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 38.Danışma Meclisi Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıda Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci’nin konuşması damgasını vurdu. Demirci toplantı da Kent Park ve Kültür Merkeziyle ilgili müjdeli haberler verdi.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 38.Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısında buluştu. 1 Kasım’da elde edilen seçim zaferinin ardından AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, 38.Danışma Meclisi’nde hem gündemi değerlendirdi hem de Mevlit Kandilini kutladı. İlçe Teşkilat binasından yapılan toplantıda Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Katılımın sınırlı tutulduğu toplantıda partililer arasında ki birlik ve beraberlik mesajları dikkati çekti. HER ZAMAN SAHADA OLUN AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç açılış konuşmasında, 1 Kasım seçim zaferi için partililere teşekkür ederek, seçim varmış gibi her zaman sahada olacaklarını söyledi. Teşkilat mensuplarının vatandaşlardan kopmamasını isteyen Zafer Kılıç’ın ardından Gençlik kolları başkanı İbrahim Güler ve Kadın Kolları Başkanı Banu Çürüksulu Demir faaliyetlerle ilgili bilgi verip teşekkür konuşması yaptılar. Çayırova belediye başkanı Şevki Demirci ise konuşmasında ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi. BAŞKAN PROJELERİ ANLATTI Öncelikle toplantıya katılan teşkilat mensuplarının Mevlit Kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Demirci, 2016 yılında projesi hazırlanan Çayırova Kent Park’ın çalışmalarının başlayacağını müjdeledi. Kent Park Projesi kapsamında yıkılan Yeni Mahalle İlkokulu’nun yeni inşaatının 2016’da tamamlanacağını ifade eden Demirci, Çayırova İlkokulu’nun da yıkılıp yeniden yapılacağını söyledi. İlçe genelinde önemli oranda asfaltlama çalışmaları yaptıklarının altını çizen Başkan Demirci, yine 2016 yılında Fevzi Çakmak Lisesi’nin de yıkılarak yerine Kültür Merkezi inşaatı yapılacağını müjdeledi.
AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 38.Danışma Meclisi Toplantısı’nda bir araya geldi. Toplantıda Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci’nin konuşması damgasını vurdu. Demirci toplantı da Kent Park ve Kültür Merkeziyle ilgili müjdeli haberler verdi.

AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı 38.Daraltılmış İlçe Danışma Toplantısında buluştu. 1 Kasım’da elde edilen seçim zaferinin ardından AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatı, 38.Danışma Meclisi’nde hem gündemi değerlendirdi hem de Mevlit Kandilini kutladı. İlçe Teşkilat binasından yapılan toplantıda Çayırova Belediye başkanı Şevki Demirci, yatırımlarla ilgili bilgi verdi. Katılımın sınırlı tutulduğu toplantıda partililer arasında ki birlik ve beraberlik mesajları dikkati çekti.

HER ZAMAN SAHADA OLUN

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç açılış konuşmasında, 1 Kasım seçim zaferi için partililere teşekkür ederek, seçim varmış gibi her zaman sahada olacaklarını söyledi. Teşkilat mensuplarının vatandaşlardan kopmamasını isteyen Zafer Kılıç’ın ardından Gençlik kolları başkanı İbrahim Güler ve Kadın Kolları Başkanı Banu Çürüksulu Demir faaliyetlerle ilgili bilgi verip teşekkür konuşması yaptılar. Çayırova belediye başkanı Şevki Demirci ise konuşmasında ilçede yapılan yatırımlar hakkında bilgi verdi.

BAŞKAN PROJELERİ ANLATTI

Öncelikle toplantıya katılan teşkilat mensuplarının Mevlit Kandilini kutlayarak konuşmasına başlayan Başkan Demirci, 2016 yılında projesi hazırlanan Çayırova Kent Park’ın çalışmalarının başlayacağını müjdeledi. Kent Park Projesi kapsamında yıkılan Yeni Mahalle İlkokulu’nun yeni inşaatının 2016’da tamamlanacağını ifade eden Demirci, Çayırova İlkokulu’nun da yıkılıp yeniden yapılacağını söyledi. İlçe genelinde önemli oranda asfaltlama çalışmaları yaptıklarının altını çizen Başkan Demirci, yine 2016 yılında Fevzi Çakmak Lisesi’nin de yıkılarak yerine Kültür Merkezi inşaatı yapılacağını müjdeledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.