DEMİRCİ; “ÖZEN GÖSTERİLMELİ!”

Çayırova 17.11.2016 - 12:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DEMİRCİ; “ÖZEN GÖSTERİLMELİ!”

DEMİRCİ; “ÖZEN GÖSTERİLMELİ!” Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşa sosyal medya üzerinden çağrı yaptı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabı Facebook üzerinden vatandaşa seslendi.

Demirci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da, “Fatih Caddesi'nde bu tür manzaralarla karşılaşmak oldukça üzücü. Prestij Caddemize özen göstermek hepimizin görevi. Her şey daha güzel bir 'Çayırova' için...” diyerek vatandaşları uyardı.   Demirci’nin bu uyarısına ise bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise Başkan Demirci’ye hak vererek şunları söyledi; “Dündar Laçin: “Başkanım bu çöpü bu şekilde bırakanlar kadar bu caddeye bir çöp konteyneri bırakamayan belediyemizin de kendisini eleştirmesi gerekmez mi? Vatandaş çöpü itinayla bıraksa da caddede köpekler çöpleri dağıtıyor... Sizler caddedeki çöp sorununu çözmedikçe vatandaş ne yapsa boş. Yazın kokusuyla işkence olan çöp sorunu ara sokaklara pis suyunu akıtmaya devam edecek... SAYGILARIMLA” Numan Ayyıldız: “Yapanlara ceza uygulanmalı” Aşkın Soğuksu: “Başkanım caddede kaldırımlarda yürümeye yer bulamıyoruz. Sağ olsun esnaflar bütün yaya kaldırımlarını işgal etmişler. Nedense kimse bunu görmüyor, zabıta arkadaşlar caddeye uğramama kararımı aldı anlamadım.”
DEMİRCİ; “ÖZEN GÖSTERİLMELİ!” Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşa sosyal medya üzerinden çağrı yaptı. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci sosyal medya hesabı Facebook üzerinden vatandaşa seslendi.

Demirci sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama da, “Fatih Caddesi'nde bu tür manzaralarla karşılaşmak oldukça üzücü. Prestij Caddemize özen göstermek hepimizin görevi. Her şey daha güzel bir 'Çayırova' için...” diyerek vatandaşları uyardı.

 

Demirci’nin bu uyarısına ise bazı vatandaşlar tepki gösterirken, bazı vatandaşlar ise Başkan Demirci’ye hak vererek şunları söyledi;

Dündar Laçin: “Başkanım bu çöpü bu şekilde bırakanlar kadar bu caddeye bir çöp konteyneri bırakamayan belediyemizin de kendisini eleştirmesi gerekmez mi? Vatandaş çöpü itinayla bıraksa da caddede köpekler çöpleri dağıtıyor... Sizler caddedeki çöp sorununu çözmedikçe vatandaş ne yapsa boş. Yazın kokusuyla işkence olan çöp sorunu ara sokaklara pis suyunu akıtmaya devam edecek... SAYGILARIMLA”

Numan Ayyıldız: “Yapanlara ceza uygulanmalı”

Aşkın Soğuksu: “Başkanım caddede kaldırımlarda yürümeye yer bulamıyoruz. Sağ olsun esnaflar bütün yaya kaldırımlarını işgal etmişler. Nedense kimse bunu görmüyor, zabıta arkadaşlar caddeye uğramama kararımı aldı anlamadım.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.