Demirci, Rehabilitasyon Merkezlerini Ziyaret Etti

Çayırova 06.12.2015 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirci, Rehabilitasyon Merkezlerini Ziyaret Etti

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’den anlamlı ziyaret. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde ilçedeki rehabilitasyon merkezlerine ziyaret gerçekleştiren Demirci, burada engelli vatandaşlar ve aileleri ile görüştü. Her yaştan zihinsel, bedensel, işitme, görme, otizm, konuşma ve özgün öğrenme güçlüğü çeken engelli çocukların eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, öğretmenlere ve eğitim gören engelli vatandaşlara hediyeler takdim etti. Rehabilitasyon merkezlerinde yürütülen hizmetler hakkında bilgiler alan başkan Demirci, merkezlerde bulunan eğitim sınıflarını gezdi. Ayrıca engelli çocukların tedavi edildiği fizyoterapi ve hidroterapi alanlarında incelemelerde bulundu. En büyük Destek; Sevgi Sevgi Çiçekleri ve Özel Elif Pamuk Rehabilitasyon merkezini ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilenen başkan Demirci, idareciler ve öğretmenlere teşekkür etti. Çok anlamlı bir hizmet verdiklerinin altını çizen Demirci, engelli yani özel insanların daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Yapılan çalışmaların önemine değinerek, gerek hükümet gerekse de mahalli ve yerel alanlarda engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak birçok adım atıldığını belirten Demirci, “Özel olarak gördüğümüz insanlarımızın en büyük ihtiyacı sevgidir. Bizler sevgi ile yaklaşarak onların ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz. Sizlerin de bildiği gibi hükümetimiz engelli kardeşlerimiz için birçok yenilik yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bizde yerel idareciler olarak onların günlük yaşamlarındaki zorlukları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz.” dedi.

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’den anlamlı ziyaret. 3 Aralık Dünya Engelliler Günü çerçevesinde ilçedeki rehabilitasyon merkezlerine ziyaret gerçekleştiren Demirci, burada engelli vatandaşlar ve aileleri ile görüştü.

Her yaştan zihinsel, bedensel, işitme, görme, otizm, konuşma ve özgün öğrenme güçlüğü çeken engelli çocukların eğitim gördüğü rehabilitasyon merkezlerini ziyaret eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, öğretmenlere ve eğitim gören engelli vatandaşlara hediyeler takdim etti. Rehabilitasyon merkezlerinde yürütülen hizmetler hakkında bilgiler alan başkan Demirci, merkezlerde bulunan eğitim sınıflarını gezdi. Ayrıca engelli çocukların tedavi edildiği fizyoterapi ve hidroterapi alanlarında incelemelerde bulundu.

En büyük Destek; Sevgi

Sevgi Çiçekleri ve Özel Elif Pamuk Rehabilitasyon merkezini ziyaretinde öğrencilerle yakından ilgilenen başkan Demirci, idareciler ve öğretmenlere teşekkür etti. Çok anlamlı bir hizmet verdiklerinin altını çizen Demirci, engelli yani özel insanların daha çok ilgiye ve sevgiye ihtiyaç duyduğunu söyledi. Yapılan çalışmaların önemine değinerek, gerek hükümet gerekse de mahalli ve yerel alanlarda engelli vatandaşların hayatlarını kolaylaştıracak birçok adım atıldığını belirten Demirci, “Özel olarak gördüğümüz insanlarımızın en büyük ihtiyacı sevgidir. Bizler sevgi ile yaklaşarak onların ihtiyaçlarını da karşılamaya çalışıyoruz. Sizlerin de bildiği gibi hükümetimiz engelli kardeşlerimiz için birçok yenilik yaptı ve yapmaya da devam ediyor. Bizde yerel idareciler olarak onların günlük yaşamlarındaki zorlukları ortadan kaldırmak için çalışıyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.