Demirci: Size İnancım Tam

Spor 22.02.2018 - 13:34, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirci: Size İnancım Tam

Çayırovaspor yönetimi, Pazar günü oynayacağı zorlu Somaspor maçı öncesinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti. Yeşil siyahlı kulübe maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür eden Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Demirci’yi Pazar günü oynanacak olan Somaspor maçına davet etti. Demirci’nin varlığıyla Çayırovaspor’a güç kattığını belirten Başkan Külte, elde edilen başarıda Demirci’nin çok önemli emeği olduğunu belirtti.     DEMİRCİ’DEN GÜVEN DOLU MESAJLAR Üst üste 6 galibiyet alarak formunun zirvesinde olan Çayırovaspor’u gururla takip ettiğini belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ‘’İlçemizin takımı Çayırovaspor’un üst üste kazandığı zaferler yeşil siyahlı renklere gönül veren taraftarları olduğu gibi beni de gururlandırıyor. İdari başarının yanına sportif başarının da eklenmesi kuşkusuz bu işin en önemli faktörü. Somaspor maçını da kazanarak galibiyet serisini 7 maça çıkaracağınıza inancım tam’’ diyerek özgüven dolu mesajlar verdi.  

Çayırovaspor yönetimi, Pazar günü oynayacağı zorlu Somaspor maçı öncesinde Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’yi makamında ziyaret etti. Yeşil siyahlı kulübe maddi ve manevi desteğini esirgemeyen Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye teşekkür eden Çayırovaspor Başkanı Şevket Külte, Demirci’yi Pazar günü oynanacak olan Somaspor maçına davet etti. Demirci’nin varlığıyla Çayırovaspor’a güç kattığını belirten Başkan Külte, elde edilen başarıda Demirci’nin çok önemli emeği olduğunu belirtti.

 

 

DEMİRCİ’DEN GÜVEN DOLU MESAJLAR

Üst üste 6 galibiyet alarak formunun zirvesinde olan Çayırovaspor’u gururla takip ettiğini belirten Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, ‘’İlçemizin takımı Çayırovaspor’un üst üste kazandığı zaferler yeşil siyahlı renklere gönül veren taraftarları olduğu gibi beni de gururlandırıyor. İdari başarının yanına sportif başarının da eklenmesi kuşkusuz bu işin en önemli faktörü. Somaspor maçını da kazanarak galibiyet serisini 7 maça çıkaracağınıza inancım tam’’ diyerek özgüven dolu mesajlar verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.