Demirci ve Gür, Vatandaşlara Aşure İkram Etti

Çayırova 05.10.2017 - 12:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirci ve Gür, Vatandaşlara Aşure İkram Etti

Muharrem ayı içerisinde her yıl düzenlenen Aşure günü etkinliği bu yılda Fatih Caddesi’nde gerçekleştirildi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin bizzat katıldığı Aşure günü etkinliğinde vatandaşlara aşure ikram edildi. Muharrem ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Fatih Caddesi’nde gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarla da sohbet eden Demirci, Muharrem ayının güzelliklerinden birinin de aşure olduğunu söyledi. Aşure günü etkinliğine AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’da katıldı.

Muharrem ayı içerisinde her yıl düzenlenen Aşure günü etkinliği bu yılda Fatih Caddesi’nde gerçekleştirildi. Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’nin bizzat katıldığı Aşure günü etkinliğinde vatandaşlara aşure ikram edildi.

Muharrem ayının dayanışma ve paylaşma ayı olduğuna dikkat çeken Belediye Başkanı Şevki Demirci, vatandaşlara kendi elleriyle aşure ikram etti. Fatih Caddesi’nde gerçekleşen etkinlikte vatandaşlarla da sohbet eden Demirci, Muharrem ayının güzelliklerinden birinin de aşure olduğunu söyledi. Aşure günü etkinliğine AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, İlçe Milli Eğitim Müdürü Azmi Tunç’da katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.