“Demirci’yi tebrik ederim”

Çayırova 12.01.2016 - 09:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“Demirci’yi tebrik ederim”

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gebze, Darıca ve Çayırova Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Çayırova’da ki çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Başkan Baran “Başkan Şevki Demirci’yi yürekten tebrik ederim” dedi.

BÖLGE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ Başkan Baran ziyaretlerine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ziyaret ederek başladı. Başkan Köşker'in sıcak karşılamasıyla başlayan ziyaret her iki tarafın birbirlerine sunduğu hediyelerle devam etti. Başkan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederek Başkan Baran'a teşekkür etti. Her iki başkan daha sonra Gebze bölgesinde hizmete giren PodiFoot medikal ayak bakım merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e gerçekleştirdiği ziyaretin hemen ardından Darıca bölgesine geçen Başkan Baran, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti. Başkan Baran'ı kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyen Başkan Karabacak ve Başkan Baran basın mensuplarına birlikte poz verdiler. Darıca'nın kültürel ve tarihi yapısından bahseden Başkan Karabacak belediye olarak hazırladıkları hediyeleri Başkan Baran'a sundu. Aynı şekilde Başkan Baran Körfez'in sembolü olan Kiraz plaketini Karabacak'a sundu. Her iki başkan daha sonra çalışmalar hakkında birbirleriyle karşılıklı istişareler gerçekleştirdi. Başkan Baran, son olarak Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin misafiri oldu. Kapıda karşılanan Başkan Baran, gösterilen ilgi karşısında Başkanı Şevki Demirci'ye teşekkür etti. Belediye çalışanları ile de bir süre sohbet eden Başkan Baran, "Çayırova Belediyesinin güzel ve başarılı çalışmalarını takdirle izliyorum ve bütün çalışanlarını tebrik ediyorum" dedi. Başkan Demirci'nin makamında devam eden ziyarette her iki başkan bölgelerinin çalışmaları hakkında çeşitli fikir alışverişinde bulundular.
Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Gebze, Darıca ve Çayırova Belediye Başkanlarını ziyaret etti. Çayırova’da ki çalışmaları yakından takip ettiğini belirten Başkan Baran “Başkan Şevki Demirci’yi yürekten tebrik ederim” dedi.

BÖLGE BAŞKANLARINI ZİYARET ETTİ

Başkan Baran ziyaretlerine Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'i ziyaret ederek başladı. Başkan Köşker'in sıcak karşılamasıyla başlayan ziyaret her iki tarafın birbirlerine sunduğu hediyelerle devam etti. Başkan Köşker, ziyaretten duyduğu memnuiyeti ifade ederek Başkan Baran'a teşekkür etti. Her iki başkan daha sonra Gebze bölgesinde hizmete giren PodiFoot medikal ayak bakım merkezinin açılışını gerçekleştirdi.

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'e gerçekleştirdiği ziyaretin hemen ardından Darıca bölgesine geçen Başkan Baran, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'ı ziyaret etti. Başkan Baran'ı kapıda karşılayarak hoş geldiniz diyen Başkan Karabacak ve Başkan Baran basın mensuplarına birlikte poz verdiler. Darıca'nın kültürel ve tarihi yapısından bahseden Başkan Karabacak belediye olarak hazırladıkları hediyeleri Başkan Baran'a sundu. Aynı şekilde Başkan Baran Körfez'in sembolü olan Kiraz plaketini Karabacak'a sundu. Her iki başkan daha sonra çalışmalar hakkında birbirleriyle karşılıklı istişareler gerçekleştirdi.

Başkan Baran, son olarak Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci'nin misafiri oldu. Kapıda karşılanan Başkan Baran, gösterilen ilgi karşısında Başkanı Şevki Demirci'ye teşekkür etti. Belediye çalışanları ile de bir süre sohbet eden Başkan Baran, "Çayırova Belediyesinin güzel ve başarılı çalışmalarını takdirle izliyorum ve bütün çalışanlarını tebrik ediyorum" dedi. Başkan Demirci'nin makamında devam eden ziyarette her iki başkan bölgelerinin çalışmaları hakkında çeşitli fikir alışverişinde bulundular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.