Demirtaş’a sürpriz kutlama

Spor 07.06.2017 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Demirtaş’a sürpriz kutlama

Demirtaş’a sürpriz kutlama Dün 39’ncu yaş gününe adım atan Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’a iş, dernek ve spor camiasındaki dostları sürpriz bir kutlama yaptı. İlk olarak MG&Cafe Restaurant’ta Darıca Gençlerbirliği’nin yeni yöneticisi Bekir Bükün ve iş adamı Soner Kartal’ın yaş günü pastası sürpriziyle karşılaşan Demirtaş’a ikinci sürpriz ise Darıca Şenkayalılar Derneği’nde yapıldı. ÇİFTE KUTLAMA YAPILDI Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ayhan Çıldız, önceki dönemde Darıca Şenkayalılar Dernek başkanlığı yapan Köksal Şakar, dernek yöneticilerinden Hülya Yarar Yeşilyurt ve çok sayıda Şenkayalı, Demirtaş’a unutamayacağı bir sürpriz yaşattılar. Erzurumspor’un simgesi olan mavi-beyaz renklerle süslenmiş, üzerinde Lokman Demirtaş’ın Darıca Gençlerbirliği atkısı ile bulunan fotoğraflı, ‘Nice yıllara başkan’ yazılı özel hazırlanmış pasta karşısında büyük mutluluk duyan Demirtaş, bu güzel jest için tüm dostlarına tek tek teşekkür etti. AYRINTILAR YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE

Demirtaş’a sürpriz kutlama

Dün 39’ncu yaş gününe adım atan Darıca Gençlerbirliği Başkan Yardımcısı Lokman Demirtaş’a iş, dernek ve spor camiasındaki dostları sürpriz bir kutlama yaptı. İlk olarak MG&Cafe Restaurant’ta Darıca Gençlerbirliği’nin yeni yöneticisi Bekir Bükün ve iş adamı Soner Kartal’ın yaş günü pastası sürpriziyle karşılaşan Demirtaş’a ikinci sürpriz ise Darıca Şenkayalılar Derneği’nde yapıldı.

ÇİFTE KUTLAMA YAPILDI

Kocaeli Erzurumlular Federasyonu Başkanı Tekin Dursun, Darıca Şenkayalılar Dernek Başkanı Ayhan Çıldız, önceki dönemde Darıca Şenkayalılar Dernek başkanlığı yapan Köksal Şakar, dernek yöneticilerinden Hülya Yarar Yeşilyurt ve çok sayıda Şenkayalı, Demirtaş’a unutamayacağı bir sürpriz yaşattılar. Erzurumspor’un simgesi olan mavi-beyaz renklerle süslenmiş, üzerinde Lokman Demirtaş’ın Darıca Gençlerbirliği atkısı ile bulunan fotoğraflı, ‘Nice yıllara başkan’ yazılı özel hazırlanmış pasta karşısında büyük mutluluk duyan Demirtaş, bu güzel jest için tüm dostlarına tek tek teşekkür etti.

AYRINTILAR YARIN HEDEF GAZETESİ’NDE

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.