Demirtaş Darıcaspor’u ağırlayacak

Spor 08.03.2019 - 10:03, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Demirtaş Darıcaspor’u ağırlayacak

Geçen hafta Tavşanlı’yı 5-3 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indiren Darıcaspor, yarın akşam moral yemeğinde bir araya gelecek. Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş’ın ev sahipliğinde Beyrancı Binalibey’de stres atacak Darıcaspor teknik heyet ve futbolcuları, Pazar günkü Osmangazispor maçı öncesinde Başkan Demirtaş’ın jestiyle moral bulacak. ÖZKAN: OSMANGAZİ MAÇI KOLAY DEĞİL Ligin ilk yarısında Osmangazispor’a 1-0 yenilen ve rövanş maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirten Darıcaspor Teknik Sorumlusu Başar Özkan, “Sonuçta bizim de ligdeki durumumuz ortada. Bu bakımdan üst üste iyi sonuçlar almaya ihtiyacımız var. Bu bakımdan Darıca Marmara Osmangazi maçına büyük önem veriyoruz. Rakibin ligde son sıralarda olması bu maçın kolay geçeceği anlamına gelmesin. Aksine en zorlu maçlarımızdan biri olacak. Osmangazi engelini mutlak 3 puan ile aşmak istiyoruz” dedi. Darıcaspor-Darıca Marmara Osmangazi maçı Pazar günü Darıca Nenehatun Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak.

Geçen hafta Tavşanlı’yı 5-3 yenerek rakibini liderlik koltuğundan indiren Darıcaspor, yarın akşam moral yemeğinde bir araya gelecek. Kulüp Başkanı Lokman Demirtaş’ın ev sahipliğinde Beyrancı Binalibey’de stres atacak Darıcaspor teknik heyet ve futbolcuları, Pazar günkü Osmangazispor maçı öncesinde Başkan Demirtaş’ın jestiyle moral bulacak.

ÖZKAN: OSMANGAZİ MAÇI KOLAY DEĞİL

Ligin ilk yarısında Osmangazispor’a 1-0 yenilen ve rövanş maçını kazanmak için her şeyi yapacaklarını belirten Darıcaspor Teknik Sorumlusu Başar Özkan, “Sonuçta bizim de ligdeki durumumuz ortada. Bu bakımdan üst üste iyi sonuçlar almaya ihtiyacımız var. Bu bakımdan Darıca Marmara Osmangazi maçına büyük önem veriyoruz. Rakibin ligde son sıralarda olması bu maçın kolay geçeceği anlamına gelmesin. Aksine en zorlu maçlarımızdan biri olacak. Osmangazi engelini mutlak 3 puan ile aşmak istiyoruz” dedi. Darıcaspor-Darıca Marmara Osmangazi maçı Pazar günü Darıca Nenehatun Stadı’nda saat 16.00’da oynanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.