Demirtaş ile yola devam!

Gebze 29.05.2016 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Demirtaş ile yola devam!

Gebze’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından Trabzonlular Derneği’nde Başkan Necdet Demirtaş güven tazeledi. Demirtaş başarı için yola çıktıklarını ve her mahallede Kadın, Gençlik Kollarıyla teşkilatlanacaklarını söyledi. Gebze Trabzonlular Derneği, Olağan Kongresi’ni dün gerçekleştirdi. Sultanorhan Mahallesi’nde bulunan Dernek Merkezi’nde yapılan kongreye Trabzonluların katılımı yoğun oldu. Yeni yönetimi belirlemek için kongreye akın eden Trabzonlular, gösterdikleri birlik ve beraberlikle bir kez daha örnek olmayı başardılar. Mevcut başkan Necdet Demirtaş’ın tek aday olduğu kongrede yönetimde kısmi değişiklikler yapıldı. Kongreden sonra Trabzonlular yine alkış alacak bir davranışa imza atarak İyilik Festivali için Kızılay’a kan bağışında bulundular. MAHALLLERDE TEŞKİLATLANIYOR  Divan heyetini Celalettin Kurt, Gökhan Altıntaş ve İsmail Keskin’in oluşturduğu Kongrede konuşma yapan Başkan Necdet Demirtaş, Güneydoğu’da terörle mücadelede şehit düşen Asker ve Polislerimize Allah’tan rahmet, Gazi ve yaralılarımıza şifalar dileyerek Türkiye’nin bu süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu, Trabzonlularında beraberlik içinde olduğunu söyledi. Başarılı olmak için yola çıktıklarını ifade eden Demirtaş, Kadın ve Gençlik Kolları ile tüm mahallelerde teşkilatlanmaya başladıklarını ve 3 mahallenin tamamlandığını söyledi. CİVELEK’DEN FEDERASYON ÇAĞRISI Kongrenin davetlisi olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da Trabzonlulara başarı dileklerini ileterek Trabzonluların örnek hizmetler yapan bir Dernek olduğunu söyledi. Yeni yönetime yeni dönemde başarı dileklerini ileten Soba, yanlarında olduklarını söyledi. Trabzonluların önemli kanaat önderlerinden AK Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek de her zaman ki gibi hemşerilerini yalnız bırakmayarak, “Kendini Trabzonlu hisseden herkes elini taşın altına koymak zorundadır, çünkü dernekçilik zor bir zanaattır. Derneklerin bir Federasyon altında toplanması gerekiyor. Bir an önce bu Federasyon kurulmalı ve 12 İlçe federasyon bünyesinde yer almalı.”dedi. İŞTE YENİ YÖNETİM Konuşmaların ardından yapılan oylama da Necdet Demirtaş’ın Yönetim Kurulu listesi ibra edildi. Buna göre yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Necdet Demirtaş, Mustafa Malkoç, Recep Kaya, Zihni Aydın, Selamet Güner, Nihat Ayvaz, Gökay Bahçekapılı, Ahmet Köse, Mahmut Aşıkoğlu, Ali Aydın, Abdülkadir Ayar, Şule Yılmaz, Hakan Altıntaş, Şener Akın, Emir Malkoç Denetleme Kurulu: Halil İbrahim Kadıoğlu, Celalettin Kurt, İrfan Ayar

Gebze’nin önemli sivil toplum kuruluşlarından Trabzonlular Derneği’nde Başkan Necdet Demirtaş güven tazeledi. Demirtaş başarı için yola çıktıklarını ve her mahallede Kadın, Gençlik Kollarıyla teşkilatlanacaklarını söyledi.

Gebze Trabzonlular Derneği, Olağan Kongresi’ni dün gerçekleştirdi. Sultanorhan Mahallesi’nde bulunan Dernek Merkezi’nde yapılan kongreye Trabzonluların katılımı yoğun oldu. Yeni yönetimi belirlemek için kongreye akın eden Trabzonlular, gösterdikleri birlik ve beraberlikle bir kez daha örnek olmayı başardılar. Mevcut başkan Necdet Demirtaş’ın tek aday olduğu kongrede yönetimde kısmi değişiklikler yapıldı. Kongreden sonra Trabzonlular yine alkış alacak bir davranışa imza atarak İyilik Festivali için Kızılay’a kan bağışında bulundular.

MAHALLLERDE TEŞKİLATLANIYOR

 Divan heyetini Celalettin Kurt, Gökhan Altıntaş ve İsmail Keskin’in oluşturduğu Kongrede konuşma yapan Başkan Necdet Demirtaş, Güneydoğu’da terörle mücadelede şehit düşen Asker ve Polislerimize Allah’tan rahmet, Gazi ve yaralılarımıza şifalar dileyerek Türkiye’nin bu süreçte birlik ve beraberliğe ihtiyacının olduğunu, Trabzonlularında beraberlik içinde olduğunu söyledi. Başarılı olmak için yola çıktıklarını ifade eden Demirtaş, Kadın ve Gençlik Kolları ile tüm mahallelerde teşkilatlanmaya başladıklarını ve 3 mahallenin tamamlandığını söyledi.

CİVELEK’DEN FEDERASYON ÇAĞRISI

Kongrenin davetlisi olan AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba da Trabzonlulara başarı dileklerini ileterek Trabzonluların örnek hizmetler yapan bir Dernek olduğunu söyledi. Yeni yönetime yeni dönemde başarı dileklerini ileten Soba, yanlarında olduklarını söyledi. Trabzonluların önemli kanaat önderlerinden AK Parti Eski İl Başkanı Mahmut Civelek de her zaman ki gibi hemşerilerini yalnız bırakmayarak, “Kendini Trabzonlu hisseden herkes elini taşın altına koymak zorundadır, çünkü dernekçilik zor bir zanaattır. Derneklerin bir Federasyon altında toplanması gerekiyor. Bir an önce bu Federasyon kurulmalı ve 12 İlçe federasyon bünyesinde yer almalı.”dedi.

İŞTE YENİ YÖNETİM

Konuşmaların ardından yapılan oylama da Necdet Demirtaş’ın Yönetim Kurulu listesi ibra edildi. Buna göre yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Necdet Demirtaş, Mustafa Malkoç, Recep Kaya, Zihni Aydın, Selamet Güner, Nihat Ayvaz, Gökay Bahçekapılı, Ahmet Köse, Mahmut Aşıkoğlu, Ali Aydın, Abdülkadir Ayar, Şule Yılmaz, Hakan Altıntaş, Şener Akın, Emir Malkoç

Denetleme Kurulu: Halil İbrahim Kadıoğlu, Celalettin Kurt, İrfan Ayar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.