DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNE BİR YASİN’DE SEN OKU!

Kocaeli 28.06.2017 - 15:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DEMOKRASİ ŞEHİTLERİNE BİR YASİN’DE SEN OKU!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz’un yıldönümünde 249 demokrasi şehidi ve tüm şehitlerimizi anacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz’un yıldönümünde 249 demokrasi şehidi ve tüm şehitlerimizi anacak. Konuyla ilgili kapsamlı bir hazırlık yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi www.duayadavet.org isminde bir web sayfası oluşturarak Şehitlerimiz için bir Yasin’de sen oku kampanyası başlattı. İnternet sayfası üzerinden okunacak Yasin’i Şerifler kayıt altında tutularak 15 Temmuz akşamı başlayıp, 16 Temmuz sabahına kadar devam edecek olan etkinlikte duası yapılacak. 249 HAFIZ KOCAELİ’YE GELİYOR! Program kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden ilimize gelecek olan 249 hafız, sahnede oluşturacakları Türk Bayrağı koreografisiyle şehitlerimiz için okunan hatimlerin son cüzünü tilavet edecek. Hazırlıkları tamamlanan program için vatandaşlara duyuruda bulunan Büyükşehir Belediyesi, “Oluşturduğumuz web sayfası üzerinden 249 şehidimiz için 249 bin Yasin bekliyoruz” dedi.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz’un yıldönümünde 249 demokrasi şehidi ve tüm şehitlerimizi anacak.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi 15 Temmuz’un yıldönümünde 249 demokrasi şehidi ve tüm şehitlerimizi anacak. Konuyla ilgili kapsamlı bir hazırlık yapan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi www.duayadavet.org isminde bir web sayfası oluşturarak Şehitlerimiz için bir Yasin’de sen oku kampanyası başlattı. İnternet sayfası üzerinden okunacak Yasin’i Şerifler kayıt altında tutularak 15 Temmuz akşamı başlayıp, 16 Temmuz sabahına kadar devam edecek olan etkinlikte duası yapılacak.

249 HAFIZ KOCAELİ’YE GELİYOR!

Program kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden ilimize gelecek olan 249 hafız, sahnede oluşturacakları Türk Bayrağı koreografisiyle şehitlerimiz için okunan hatimlerin son cüzünü tilavet edecek. Hazırlıkları tamamlanan program için vatandaşlara duyuruda bulunan Büyükşehir Belediyesi, “Oluşturduğumuz web sayfası üzerinden 249 şehidimiz için 249 bin Yasin bekliyoruz” dedi.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.