19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Demokratik bir yarış oldu!”

Siyaset 25.11.2019 - 15:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Demokratik bir yarış oldu!”

Cumhuriyet Halk Parti Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Delege seçimlerimiz CHP’ye yakışır bir şekilde büyük bir özveri ve olgunluk içinde demokratik bir yarış oldu” dedi.

CHP Gebze’de delege seçimleri dün itibari ile bitti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz delege seçimlerini değerlendirerek bir açıklama yaptı. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı olarak 8 Kasım 2019’da başlayan mahalle delege seçimlerimizi 16-17 Kasım’da 14 mahallemizle devam eden ve kalan 8 mahallemizi de 23 ve 24 Kasım itibari ile bitirdik. Öncelikle ilçe kongre delege seçimleri sürecinin başta yönetim kurulum olmak üzere tüm CHP’li üyelerimize parti kültürümüze yakışır tutum ve davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum. “OLGUNLUK İÇİNDE BİR SEÇİM OLDU” İlçe kongre delegesi seçilen ya da seçilemeyen tüm partili arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ayrıca delege seçimlerinde duyarlılık göstererek çoğunluk sağlanması için sandık başına gelerek oy kullanan tüm parti üyelerimize yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. CHP’ye yakışır bir şekilde büyük bir özveri ve olgunluk içinde demokratik bir yarış oldu. Tamamlamış olduğumuz ilçe kongre delege seçimlerimiz CHP Gebze ilçe örgütümüze ve Kocaeli’mize hayırlı uğurlu olsun.”
Cumhuriyet Halk Parti Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, “Delege seçimlerimiz CHP’ye yakışır bir şekilde büyük bir özveri ve olgunluk içinde demokratik bir yarış oldu” dedi.

CHP Gebze’de delege seçimleri dün itibari ile bitti. CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz delege seçimlerini değerlendirerek bir açıklama yaptı. Yılmaz açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Cumhuriyet Halk Partisi Gebze İlçe Başkanlığı olarak 8 Kasım 2019’da başlayan mahalle delege seçimlerimizi 16-17 Kasım’da 14 mahallemizle devam eden ve kalan 8 mahallemizi de 23 ve 24 Kasım itibari ile bitirdik. Öncelikle ilçe kongre delege seçimleri sürecinin başta yönetim kurulum olmak üzere tüm CHP’li üyelerimize parti kültürümüze yakışır tutum ve davranışlarından dolayı çok teşekkür ediyorum.

“OLGUNLUK İÇİNDE BİR SEÇİM OLDU”

İlçe kongre delegesi seçilen ya da seçilemeyen tüm partili arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Ayrıca delege seçimlerinde duyarlılık göstererek çoğunluk sağlanması için sandık başına gelerek oy kullanan tüm parti üyelerimize yönetim kurulum adına çok teşekkür ediyorum. CHP’ye yakışır bir şekilde büyük bir özveri ve olgunluk içinde demokratik bir yarış oldu. Tamamlamış olduğumuz ilçe kongre delege seçimlerimiz CHP Gebze ilçe örgütümüze ve Kocaeli’mize hayırlı uğurlu olsun.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.