19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DENAD’tan Kaymakam Alkan’a ziyaret

Dilovası 23.12.2016 - 14:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DENAD’tan Kaymakam Alkan’a ziyaret

  Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği (DENAD) Başkanı Samet Elden ve yöneticileri Gülcan Yılmaz, Ayşe Gülsoy ve Abbas Yavuz geçtiğimiz hafta Dilovası’nda ki yeni görevine başlayan Kaymakam Mustafa Asım Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Ziyarette Başkan Elden, dernek çalışmaları ve yaptıkları faaliyetler konusunda Kaymakam Alkan’ı bilgilendirirken, Kaymakam Alkan’a yeni görevinde başarılar diledi. Kaymakam Alkan , kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, en yakın zamanda kendilerini ziyaret edeceğini söyledi.  

 

Dilovası Engelliler ve Engelli Aileleri Yardımlaşma Derneği (DENAD) Başkanı Samet Elden ve yöneticileri Gülcan Yılmaz, Ayşe Gülsoy ve Abbas Yavuz geçtiğimiz hafta Dilovası’nda ki yeni görevine başlayan Kaymakam Mustafa Asım Alkan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

Ziyarette Başkan Elden, dernek çalışmaları ve yaptıkları faaliyetler konusunda Kaymakam Alkan’ı bilgilendirirken, Kaymakam Alkan’a yeni görevinde başarılar diledi.

Kaymakam Alkan , kendilerine yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getirerek, en yakın zamanda kendilerini ziyaret edeceğini söyledi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.