19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Deniz Değer davası başladı

04.11.2015 - 08:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Deniz Değer davası başladı

Evinde öldürülen Deniz Değer'in katil zanlısının yargılanmasına başlandı.

Beyoğlu'ndaki evinde müzisyen Değer Deniz’i öldürdüğü iddia edilen 17 yaşındaki tutuklu C.M., dün İstanbul 1. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıktı. Kadın dernekleri de, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, maktul Değer Deniz’in ailesine destek verdi. Kapalı yapılan duruşma gece geç saatlere kadar sürdü. Duruşma öncesi gazetecilere açıklama yapan Deniz Ailesi’nin avukatı Hülya Gülbahar, sanık C.M.’nin kimlik yaşının 18’den küçük olmasına rağmen, kemik yaşının daha büyük olduğunu öne sürdü. Avukat Gülbahar, sanığın imam nikâhlı ve 1 çocuk babası olduğunu da belirterek, “Sanık hakkında tam teşekkül hastaneden alınmış 18 yaş sonu uyumlu raporu var. Rapor oybirliğiyle verilmiş” dedi. Aile avukatı, mahkemede yaş konusunun netleşmesi için itirazlarını yapacaklarını ve sanığın genel ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını talep edeceklerini bildirdi. "SANIĞIN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKACAĞIZ" Evinde öldürülen müzisyen Değer Deniz’in kardeşi Orhan Deniz, “Acımız büyük. Bunun sebebi de bir hırsızlık ya da şans eseri bir şey değil. Tecavüzle sonuçlanan bir kadın cinayetidir” dedi. Orhan Deniz yaptığı açıklamada, medyayı da eleştirdi şöyle konuştu: "Zaman zaman garip şekillerde yansıtıldı. Erkek egemen medyanın başka bir cinayeti oldu bunlar. Başka bir medya da ‘hırsızlık’ olarak yansıttı. Fakat tüm bunlara karşılık acımız büyük olduğu gibi duruşumuz, cesaretimiz de büyük. Adalete güveniyoruz. Değer ardından bize bir sürü şey bıraktı. Bunlardan bir tanesi bitirdiği bir albüm. Aynı albümün daha yayınlanmamış bir klibi ve bir çocuk kitabı. Bunları da sizlerle paylaşacağız. Şimdi katilin gözünün içine                                                                                bakmaya gidiyoruz." KAYNAK:HABERTÜRK
Evinde öldürülen Deniz Değer'in katil zanlısının yargılanmasına başlandı.

Beyoğlu'ndaki evinde müzisyen Değer Deniz’i öldürdüğü iddia edilen 17 yaşındaki tutuklu C.M., dün İstanbul 1. Çocuk Ağır Ceza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıktı. Kadın dernekleri de, Çağlayan’daki İstanbul Adalet Sarayı’na gelerek, maktul Değer Deniz’in ailesine destek verdi.

Kapalı yapılan duruşma gece geç saatlere kadar sürdü. Duruşma öncesi gazetecilere açıklama yapan Deniz Ailesi’nin avukatı Hülya Gülbahar, sanık C.M.’nin kimlik yaşının 18’den küçük olmasına rağmen, kemik yaşının daha büyük olduğunu öne sürdü. Avukat Gülbahar, sanığın imam nikâhlı ve 1 çocuk babası olduğunu da belirterek, “Sanık hakkında tam teşekkül hastaneden alınmış 18 yaş sonu uyumlu raporu var. Rapor oybirliğiyle verilmiş” dedi.

Aile avukatı, mahkemede yaş konusunun netleşmesi için itirazlarını yapacaklarını ve sanığın genel ağır ceza mahkemesinde yargılanmasını talep edeceklerini bildirdi.

"SANIĞIN GÖZLERİNİN İÇİNE BAKACAĞIZ"

Evinde öldürülen müzisyen Değer Deniz’in kardeşi Orhan Deniz, “Acımız büyük. Bunun sebebi de bir hırsızlık ya da şans eseri bir şey değil. Tecavüzle sonuçlanan bir kadın cinayetidir” dedi.

Orhan Deniz yaptığı açıklamada, medyayı da eleştirdi şöyle konuştu:

"Zaman zaman garip şekillerde yansıtıldı. Erkek egemen medyanın başka bir cinayeti oldu bunlar. Başka bir medya da ‘hırsızlık’ olarak yansıttı. Fakat tüm bunlara karşılık acımız büyük olduğu gibi duruşumuz, cesaretimiz de büyük. Adalete güveniyoruz. Değer ardından bize bir sürü şey bıraktı. Bunlardan bir tanesi bitirdiği bir albüm. Aynı albümün daha yayınlanmamış bir klibi ve bir çocuk kitabı. Bunları da sizlerle paylaşacağız. Şimdi katilin gözünün içine                                                                                bakmaya gidiyoruz."

KAYNAK:HABERTÜRK

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.