Denizde bulunan cesedin kimliği tespit edildi

Kocaeli 06.04.2016 - 09:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Denizde bulunan cesedin kimliği tespit edildi

Körfez Yarımca mevkiinde faaliyet gösteren Gübretaş Fabrikasının sahil kısmında bulunan cesedin kimliği tespit edildi.

Körfez Yarımca’da faaliyet gösteren Gübretaş Fabrikasının sahil kısmında bulunan cesedin kimliği tespit edildi. Alınan bilgiye göre önceki gün saat 15:00 sularında fabrikanın sahil kenarında ceset gören çalışanlar durumu polise bildirmişti. Olay yerinde polis ve Cumhuriyet Savcısı tarafından tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından kimliği belirsiz ceset otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı. Bursa’da intihar etmiş Yapılan incelemelerin ardından üzerinde şişme mont ve kot pantolon bulunduğu öğrenilen cesedin 26 yaşındaki Burak Çapacı’ya ait olduğu tespit edildi. Bursa’da ikamet eden ve bir süre önce Kocaeli AFAD’da çalıştığı öğrenilen Burak Çapacı’nın Bursa’da sahilden denize atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Bekar ve engelli olduğu öğrenilen Çapacı’nın bir süre önce hem tedavisi hem de ailesinin yanında olabilmek amacı ile tayin istediği ve Bursa’ya taşındığı bilgisine ulaşıldı.   Toprağa verildi Otopsi işlemleri tamamlanan Çapacı’nın cenazesi ailesine teslim edilerek Bursa’da toprağa verildi. Öte yandan olay yerinde basına bilgi verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Körfez Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü görevlisi Abdullah Mete ise polis merkezinde tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.
Körfez Yarımca mevkiinde faaliyet gösteren Gübretaş Fabrikasının sahil kısmında bulunan cesedin kimliği tespit edildi.
Körfez Yarımca’da faaliyet gösteren Gübretaş Fabrikasının sahil kısmında bulunan cesedin kimliği tespit edildi. Alınan bilgiye göre önceki gün saat 15:00 sularında fabrikanın sahil kenarında ceset gören çalışanlar durumu polise bildirmişti. Olay yerinde polis ve Cumhuriyet Savcısı tarafından tamamlanan inceleme işlemlerinin ardından kimliği belirsiz ceset otopsi yapılmak üzere İzmit Asri Mezarlık Morgu’na kaldırıldı.

Bursa’da intihar etmiş
Yapılan incelemelerin ardından üzerinde şişme mont ve kot pantolon bulunduğu öğrenilen cesedin 26 yaşındaki Burak Çapacı’ya ait olduğu tespit edildi. Bursa’da ikamet eden ve bir süre önce Kocaeli AFAD’da çalıştığı öğrenilen Burak Çapacı’nın Bursa’da sahilden denize atlayarak intihar ettiği iddia edildi. Bekar ve engelli olduğu öğrenilen Çapacı’nın bir süre önce hem tedavisi hem de ailesinin yanında olabilmek amacı ile tayin istediği ve Bursa’ya taşındığı bilgisine ulaşıldı.

 

Toprağa verildi
Otopsi işlemleri tamamlanan Çapacı’nın cenazesi ailesine teslim edilerek Bursa’da toprağa verildi. Öte yandan olay yerinde basına bilgi verdiği gerekçesiyle gözaltına alınan Körfez Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü görevlisi Abdullah Mete ise polis merkezinde tamamlanan işlemlerinin ardından serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.