Denizli’nin sorunlarını dinlediler!

Gebze 27.06.2019 - 09:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Denizli’nin sorunlarını dinlediler!

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle koordinasyon toplantısını bu ay Gebze Denizli Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle koordinasyon toplantısını bu ay Gebze Denizli Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Kaymakam Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, İlçe SYDV Müdürü İpek Çulha, Denizli Mahalle Muhtarı Necmi Hacıoğlu ve Denizli Mahallesi sakinleri katıldı. SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ Toplantıda Denizli Mahallesinin sorunları ele alındı. Kaymakam Güler "Vatandaşla buluşma toplantıları; vatandaşın sorunlarını dinlemek üzere onlarla bir araya geldiğimiz, dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm bulma noktasında çalışmalar yaptığımız için oldukça önem arz etmektedir. Bugünde burada bu vesile ile toplanmış bulunmaktayız. Birim müdürlerimiz ile sizleri dinleyecek notlarımızı alacağız. Varsa eksiklerini yerinde tespit edip bunları gidermeye çalışacağız dedi. Toplantıya katıldığınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi. HABER: KÜBRA AKABALI
Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle koordinasyon toplantısını bu ay Gebze Denizli Mahallesi’nde gerçekleştirdi.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle koordinasyon toplantısını bu ay Gebze Denizli Mahallesi’nde gerçekleştirdi. Kaymakam Güler başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya; Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Sedat Çelik, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Barış Eke, İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan, İlçe Müftüsü Orhan Örnek, Kaymakamlık Yazı İşleri Müdürü İsmail Kara, İlçe SYDV Müdürü İpek Çulha, Denizli Mahalle Muhtarı Necmi Hacıoğlu ve Denizli Mahallesi sakinleri katıldı.

SORUNLARI ÇÖZECEĞİZ

Toplantıda Denizli Mahallesinin sorunları ele alındı. Kaymakam Güler "Vatandaşla buluşma toplantıları; vatandaşın sorunlarını dinlemek üzere onlarla bir araya geldiğimiz, dertlerini dinleyip sorunlarına çözüm bulma noktasında çalışmalar yaptığımız için oldukça önem arz etmektedir. Bugünde burada bu vesile ile toplanmış bulunmaktayız. Birim müdürlerimiz ile sizleri dinleyecek notlarımızı alacağız. Varsa eksiklerini yerinde tespit edip bunları gidermeye çalışacağız dedi. Toplantıya katıldığınız için sizlere şimdiden teşekkür ediyorum” dedi.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.