Denizli pes etmedi 2 -1

Spor 07.11.2017 - 11:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Denizli pes etmedi 2 -1

3 maçtır puanı ve golü unutan Denizli Köyüspor, İhsaniye karşısında şeytanın bacağını kırdı. İlk yarısı 1-1 biten maçta yeşil-beyazlı ekibe 3 puanı getiren golü 90+1.dakikada Özcan kaydetti.  Amatör Süper Lig A Grubu’nda düşmeme mücadelesi veren iki takım Denizli Köyüspor ile İhsaniyespor, Metin Oktay Stadı’nda kozlarını karşılaştı. Hayati maçı Nurullah ve Özcan’ın golleriyle 2-1 kazanan yeşil-beyazlı ekip bir bakıma 6 puan birden kazandı. Puanını 8’e çıkaran Denizli Köyü, küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Arapçeşmespor ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Gebze derbisinde bu hafta karşı karşıya gelecek olan Denizli ve Arapçeşme şimdiden galibiyet planları yapmaya başladı.  

3 maçtır puanı ve golü unutan Denizli Köyüspor, İhsaniye karşısında şeytanın bacağını kırdı. İlk yarısı 1-1 biten maçta yeşil-beyazlı ekibe 3 puanı getiren golü 90+1.dakikada Özcan kaydetti. 

Amatör Süper Lig A Grubu’nda düşmeme mücadelesi veren iki takım Denizli Köyüspor ile İhsaniyespor, Metin Oktay Stadı’nda kozlarını karşılaştı. Hayati maçı Nurullah ve Özcan’ın golleriyle 2-1 kazanan yeşil-beyazlı ekip bir bakıma 6 puan birden kazandı. Puanını 8’e çıkaran Denizli Köyü, küme düşme hattının hemen üzerinde yer alan Arapçeşmespor ile arasındaki puan farkını 3’e indirdi. Gebze derbisinde bu hafta karşı karşıya gelecek olan Denizli ve Arapçeşme şimdiden galibiyet planları yapmaya başladı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.