19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Denizliköyü’nden galibiyet yemini

Spor 04.11.2016 - 08:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Denizliköyü’nden galibiyet yemini

Amatör Süper Lig B Grubu ekiplerinden Denizli Köyüspor, yarın oynayacağı Kocaeli Güneşespor maçı için adeta galibiyet yemini içti. Teknik patron Yavuz, Güneşsspor’u yenerek şanssızlığa son vermek istediklerini söyledi.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele veren Denizli Köyüspor şanssızlığını kırmak istiyor. Geride bıraktığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan yeşil-beyazlılar son maçında Yavuzspor’la yenişememişti. Bu maçtan önce de Nusretiye’ye 2-0 yenilen ve oynadığı futbola göre hak etmediği puanlar kaybeden yeşil-beyazlı ekip, yarın deplasmanda oynayacağı Kocaeli Güneş maçında gaza basmak istiyor. YAVUZ: ŞANSSIZLIĞIMIZA SON VERMEK İSTİYORUZ Kocaeli Güneş maçını yeni bir çıkışın başlangıcı olarak gördüklerini söyleyen yeşil-beyazlı ekibin çalıştırıcısı Soydan Yavuz, tek hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizdi. Yavuz şöyle konuştu; “İyi futbol oynuyoruz, ama bunu skora ve sonuca yansıtamıyoruz. Hesapta olmayan çok şanssız puanlar kaybettik. Kocaeli Güneş maçında artık bu şanssızlığa bir son verip yeni bir sayfa açmak istiyoruz” dedi. Kocaeli Güneş’in ev sahibi olacağı maç cumartesi günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak. 
Amatör Süper Lig B Grubu ekiplerinden Denizli Köyüspor, yarın oynayacağı Kocaeli Güneşespor maçı için adeta galibiyet yemini içti. Teknik patron Yavuz, Güneşsspor’u yenerek şanssızlığa son vermek istediklerini söyledi.

Amatör Süper Lig B Grubu’nda mücadele veren Denizli Köyüspor şanssızlığını kırmak istiyor. Geride bıraktığı 6 maçta 1 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 yenilgi alan yeşil-beyazlılar son maçında Yavuzspor’la yenişememişti. Bu maçtan önce de Nusretiye’ye 2-0 yenilen ve oynadığı futbola göre hak etmediği puanlar kaybeden yeşil-beyazlı ekip, yarın deplasmanda oynayacağı Kocaeli Güneş maçında gaza basmak istiyor.

YAVUZ: ŞANSSIZLIĞIMIZA SON VERMEK İSTİYORUZ

Kocaeli Güneş maçını yeni bir çıkışın başlangıcı olarak gördüklerini söyleyen yeşil-beyazlı ekibin çalıştırıcısı Soydan Yavuz, tek hedeflerinin 3 puan olduğunun altını çizdi. Yavuz şöyle konuştu; “İyi futbol oynuyoruz, ama bunu skora ve sonuca yansıtamıyoruz. Hesapta olmayan çok şanssız puanlar kaybettik. Kocaeli Güneş maçında artık bu şanssızlığa bir son verip yeni bir sayfa açmak istiyoruz” dedi. Kocaeli Güneş’in ev sahibi olacağı maç cumartesi günü Mehmet Ali Kağıtçı Stadı’nda saat 17.00’de oynanacak. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.