Deprem

08.02.2017 - 08:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Deprem

4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi, saat 07.30 da merkez üssü  Malatya'nın  Hekimhan ilçesi  Yeşilpınar köyünde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi. 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖLÇÜLDÜ Boğaziçi Üniversitesi  Kandilli Rasathanesi ve  Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre; saat 07:30'da yerin 3 km derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü. Can ve mal kaybı yaşanıp yaşanmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.
4.1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi.

Kandilli Rasathanesi, saat 07.30 da merkez üssü  Malatya'nın  Hekimhan ilçesi  Yeşilpınar köyünde 4.1 büyüklüğünde deprem kaydedildiğini bildirdi.

4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE ÖLÇÜLDÜ

Boğaziçi Üniversitesi  Kandilli Rasathanesi ve  Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre; saat 07:30'da yerin 3 km derinliğinde meydana gelen depremin büyüklüğü 4.1 olarak ölçüldü.

Can ve mal kaybı yaşanıp yaşanmadığı konusunda henüz bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.