GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Deprem gerçeği bu panelde

Gebze 26.02.2020 - 12:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Deprem gerçeği bu panelde

Gebze’deki deprem tehlikesi yarın panel olarak gözler önüne serilecek. “Gebze’de Deprem Tehlikesi ve Olası Etkileri” konulu seminer yarın saat 14.30’da Gebze Ticaret Odası panel salonunda gerçekleşecek. Programa tüm Gebzeliler davetli. PANEL 14.30’DA BAŞLAYACAK Gebze Ticaret Odası yarın saat 14.30’da önemli bir panele konuk edecek. Gebze Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşecek olan Gebze’de Deprem Tehlikesi ve Olası Etkileri” konulu panel deprem gerçeğini anlatacak. Deprem panelinde birbirinden değerli ve önemli katılımcılar deprem gerçeğini ile yüzleşmemiz adına karşımızda olacak. Deprem paneline yoğun katılım olması beklenirken GTO Başkanı Çiler, Gebzelileri panele davet etti. ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞACAK Yarın düzenlenecek olan deprem panelinde depremin sanayi tesislerindeki etkilerini Pof. Dr . Bülent Akbaş, Gebze’de deprem tehlikesinde Prof. Dr. Selçuk Toprak ve Ahu Mutlu, depremin yapılardaki olası etkilerinde ise Dr. Ahmet Anıl Dindar ve Ülgen Mert Tuğsal söz alacak. Gebze Teknik Üniversitesi, TMMOB İMO Gebze ve Gebze Ticaret Odasının katkılarıyla gerçekleştirilecek olan deprem paneli depreme dair a’dan z’ye ne varsa karşımıza çıkaracak.

Gebze’deki deprem tehlikesi yarın panel olarak gözler önüne serilecek. “Gebze’de Deprem Tehlikesi ve Olası Etkileri” konulu seminer yarın saat 14.30’da Gebze Ticaret Odası panel salonunda gerçekleşecek. Programa tüm Gebzeliler davetli.

PANEL 14.30’DA BAŞLAYACAK

Gebze Ticaret Odası yarın saat 14.30’da önemli bir panele konuk edecek. Gebze Ticaret Odası Konferans Salonunda gerçekleşecek olan Gebze’de Deprem Tehlikesi ve Olası Etkileri” konulu panel deprem gerçeğini anlatacak. Deprem panelinde birbirinden değerli ve önemli katılımcılar deprem gerçeğini ile yüzleşmemiz adına karşımızda olacak. Deprem paneline yoğun katılım olması beklenirken GTO Başkanı Çiler, Gebzelileri panele davet etti.

ÖNEMLİ İSİMLER KONUŞACAK

Yarın düzenlenecek olan deprem panelinde depremin sanayi tesislerindeki etkilerini Pof. Dr . Bülent Akbaş, Gebze’de deprem tehlikesinde Prof. Dr. Selçuk Toprak ve Ahu Mutlu, depremin yapılardaki olası etkilerinde ise Dr. Ahmet Anıl Dindar ve Ülgen Mert Tuğsal söz alacak. Gebze Teknik Üniversitesi, TMMOB İMO Gebze ve Gebze Ticaret Odasının katkılarıyla gerçekleştirilecek olan deprem paneli depreme dair a’dan z’ye ne varsa karşımıza çıkaracak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.