Deprem olsa vergi dairesi yıkılır

Gebze 26.02.2020 - 17:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Deprem olsa vergi dairesi yıkılır

Gazetemizin 8 Ocak tarihinde "Gebze'de vergi dairesi bilmecesi" adlı haberimizde İstanbul depreminden etkilenen ve hem çalışanın hem de vatandaşın korku dolu anlar yaşadığı Gebze Vergi dairesinin durumunu kamuoyuyla paylaşmıştık. Haberimize birçok olumlu tepki almış ve vergi dairesinin dayanıksız durumunu gözler önüne sermiştik. NAİL ÇİLER SESSİZ KALMADI Bugün gerçekleşen Gebze Ticaret Odası Şubat ayı toplantısında bu konuyu bir kez daha gündeme getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Deprem şaka değil. Kocaman bir gerçek. Şu anda Gebze vergi dairesi bir deprem olsa yıkılır" diyerek geçen ay gündeme getirdiğimiz konudaki rahatsızlığını dile getirdi.

Gazetemizin 8 Ocak tarihinde "Gebze'de vergi dairesi bilmecesi" adlı haberimizde İstanbul depreminden etkilenen ve hem çalışanın hem de vatandaşın korku dolu anlar yaşadığı Gebze Vergi dairesinin durumunu kamuoyuyla paylaşmıştık. Haberimize birçok olumlu tepki almış ve vergi dairesinin dayanıksız durumunu gözler önüne sermiştik.

NAİL ÇİLER SESSİZ KALMADI

Bugün gerçekleşen Gebze Ticaret Odası Şubat ayı toplantısında bu konuyu bir kez daha gündeme getiren Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler, "Deprem şaka değil. Kocaman bir gerçek. Şu anda Gebze vergi dairesi bir deprem olsa yıkılır" diyerek geçen ay gündeme getirdiğimiz konudaki rahatsızlığını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.