Derbi için geri sayım başladı

Spor 15.01.2015 - 08:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

Derbi için geri sayım başladı

Gebze, 2015’in ilk derbisini heyecanla beklemeye başladı. BAL 9.grupta mücadele eden temsilcilerimiz Gebzespor ile S.Orhanspor kozlarını Pazar günü Alettin Kurt Stadı’nda paylaşacaklar. Gebzespor saha ve seyirci avantajıyla rakibini devirmek, S.Orhanspor ise bu sezon ilk derbi galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Bir tarafta İlker Çakır başkanlığında çıtayı yüksek tutan ve ikinci yarıya 13’te 13 hedefiyle başlayacak olan Gebzespor, diğer taraftan bu ligde ilk kez mücadele etmesine rağmen gösterdiği örnek mücadeleyle alkış toplayan Sultanorhanspor. Yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken ev sahibi Gebzespor’un puan kaybına tahammülü yok. S.Orhanspor ise ligde tutunabilme adına her puanın değerli olduğu bilinciyle Gebzespor’dan puan almak için mücadele edecek. HER İKİ TAKIMIN HOCASI DA DEĞİŞTİ İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Gebzespor 2-0 kazanmayı başarmıştı. Fakat o karşılaşmada her iki takımın teknik direktörleri de farklı isimlerdi. Gebzespor’un Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, S.Orhanspor’un teknik patronu ise Ramiz Soydaş’tı. Her iki temsilcimiz de ilerleyen haftalarda teknik direktör değişikliğine giderek, yeni bir sayfa açtılar. Bu anlamda Gebzespor Teknik Direktörü Erol Kapusuz ile S.Orhanspor Teknik Direktörü Halit Üçkaleler ilk kez birbirlerine rakip olacaklar. TAKTİK SAVAŞINI KİM KAZANACAK? Erol Kapusuz yönetimindeki Gebzespor daha önce kent derbisinde karşılaştığı Çayırovaspor’a 2-1 yenilmişti. Halit Üçkalelerli S.Orhanspor ise ilk kez bir derbi maçına çıkacak. Her iki teknik adam takımlarının başında ilk derbi galibiyetlerini almak adına şimdiden planlarını yapmaya başladılar bile. Kapusuz, hücum ağırlıklı bir kadro sahaya sürerek işi ilk yarıda bitirmenin hesaplarını yapıyor. Deneyimli teknik direktör Halit Üçkaleler ise, sabırlı ve sakin kalmaları takdirde sahadan zaferle ayrılabileceklerini futbolcularına anlatıyor. Gebze, bu müthiş derbiyi heyecanla beklerken, iki teknik direktörün taktik savaşını kimin kazanacağı merak konusu.   HABER: ÇAĞLAR AKAR
Gebze, 2015’in ilk derbisini heyecanla beklemeye başladı. BAL 9.grupta mücadele eden temsilcilerimiz Gebzespor ile S.Orhanspor kozlarını Pazar günü Alettin Kurt Stadı’nda paylaşacaklar. Gebzespor saha ve seyirci avantajıyla rakibini devirmek, S.Orhanspor ise bu sezon ilk derbi galibiyetini almak için sahaya çıkacak.

Bir tarafta İlker Çakır başkanlığında çıtayı yüksek tutan ve ikinci yarıya 13’te 13 hedefiyle başlayacak olan Gebzespor, diğer taraftan bu ligde ilk kez mücadele etmesine rağmen gösterdiği örnek mücadeleyle alkış toplayan Sultanorhanspor. Yaptığı flaş transferlerle dikkatleri üzerine çeken ev sahibi Gebzespor’un puan kaybına tahammülü yok. S.Orhanspor ise ligde tutunabilme adına her puanın değerli olduğu bilinciyle Gebzespor’dan puan almak için mücadele edecek.

HER İKİ TAKIMIN HOCASI DA DEĞİŞTİ

İki takım arasında ligin ilk yarısında oynanan karşılaşmayı Gebzespor 2-0 kazanmayı başarmıştı. Fakat o karşılaşmada her iki takımın teknik direktörleri de farklı isimlerdi. Gebzespor’un Teknik Direktörü Eyüp Tutçuoğlu, S.Orhanspor’un teknik patronu ise Ramiz Soydaş’tı. Her iki temsilcimiz de ilerleyen haftalarda teknik direktör değişikliğine giderek, yeni bir sayfa açtılar. Bu anlamda Gebzespor Teknik Direktörü Erol Kapusuz ile S.Orhanspor Teknik Direktörü Halit Üçkaleler ilk kez birbirlerine rakip olacaklar.

TAKTİK SAVAŞINI KİM KAZANACAK?

Erol Kapusuz yönetimindeki Gebzespor daha önce kent derbisinde karşılaştığı Çayırovaspor’a 2-1 yenilmişti. Halit Üçkalelerli S.Orhanspor ise ilk kez bir derbi maçına çıkacak. Her iki teknik adam takımlarının başında ilk derbi galibiyetlerini almak adına şimdiden planlarını yapmaya başladılar bile. Kapusuz, hücum ağırlıklı bir kadro sahaya sürerek işi ilk yarıda bitirmenin hesaplarını yapıyor. Deneyimli teknik direktör Halit Üçkaleler ise, sabırlı ve sakin kalmaları takdirde sahadan zaferle ayrılabileceklerini futbolcularına anlatıyor. Gebze, bu müthiş derbiyi heyecanla beklerken, iki teknik direktörün taktik savaşını kimin kazanacağı merak konusu.

 

HABER: ÇAĞLAR AKAR

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.