19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Derbinin galibiyet primi belirledi.

Spor 17.11.2016 - 07:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Derbinin galibiyet primi belirledi.

Yönetimi kesenin ağzını açtı...

Galatasaray Yönetimi kesenin ağzını açtı... Sarı-Kırmızılılar, Kadıköy deplasmanında galibiyet primini tam 1 milyon Lira olarak belirledi. Ülker Stadı’ndaki kritik derbi için geri sayıma geçen Galatasaray’da, yönetimin takım motivasyonunu artırma çalışmaları devam ediyor. Sarı-Kırmızılı yönetim, Fenerbahçe karşısında galibiyet primini tam 1 milyon Lira olarak belirledi. Eğer Cim Bom 17 yıl aradan sonra Saracoğlu’nda kazanmayı başarırsa, bu para 18 kişilik kadro ve teknik ekip arasında pay edilecek. Başkan Dursun Özbek ve Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu’nun müjdeli haberi takıma da ilettiği ve Florya’da bayram havası yaşandığı öğrenildi.
Yönetimi kesenin ağzını açtı...

Galatasaray Yönetimi kesenin ağzını açtı... Sarı-Kırmızılılar, Kadıköy deplasmanında galibiyet primini tam 1 milyon Lira olarak belirledi.

Ülker Stadı’ndaki kritik derbi için geri sayıma geçen Galatasaray’da, yönetimin takım motivasyonunu artırma çalışmaları devam ediyor.

Sarı-Kırmızılı yönetim, Fenerbahçe karşısında galibiyet primini tam 1 milyon Lira olarak belirledi.

Eğer Cim Bom 17 yıl aradan sonra Saracoğlu’nda kazanmayı başarırsa, bu para 18 kişilik kadro ve teknik ekip arasında pay edilecek. Başkan Dursun Özbek ve Futbol Şube Sorumlusu Levent Nazifoğlu’nun müjdeli haberi takıma da ilettiği ve Florya’da bayram havası yaşandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.