Derelioğlu’ndan yazılı açıklama

Spor 07.12.2018 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Derelioğlu’ndan yazılı açıklama

DARICA’DA OKTAY DERELİOĞLU DÖNEMİ KAPANDI

Darıca Gençlerbirliği ile yolları ayrılan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Yönetim kurulu kararıyla görevine son verilen ve sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Derelioğlu şu ifadeleri kullandı: Spor Kamuoyuna Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübüne teknik direktör olarak göreve başladığım 15.10.2018 tarihinden bugüne dek mevcut yönetimin ben ve ekibime anlaşma şartlarımızda yer alan peşinat, maaş ve hakedilen prim de dahil olmak üzere hiçbir ödeme yapmaması sonucu 03.12.2018 tarihinde alacaklarımız için bizlerde futbolcular gibi hukuki yola başvurduk. Bunun neticesinde ekibimizin takıma ligdeki ve Türkiye Kupası’ndaki katkısını gözetmeden hakedişlerimizin talebi gerekçe gösterilerek talihsiz bir kararla 07.12.2018 tarihinde yönetim kurulu tarafından sözleşmelerimiz tek taraflı feshedilmiştir. Tüm spor kamuoyunun bilmesini isterim. Saygılarımla.               Oktay DERELİOĞLU  
DARICA’DA OKTAY DERELİOĞLU DÖNEMİ KAPANDI

Darıca Gençlerbirliği ile yolları ayrılan Teknik Direktör Oktay Derelioğlu, kendisine ait sosyal medya hesabından bir açıklama yayınladı. Yönetim kurulu kararıyla görevine son verilen ve sözleşmesi tek taraflı olarak feshedilen Derelioğlu şu ifadeleri kullandı:

Spor Kamuoyuna

Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübüne teknik direktör olarak göreve başladığım 15.10.2018 tarihinden bugüne dek mevcut yönetimin ben ve ekibime anlaşma şartlarımızda yer alan peşinat, maaş ve hakedilen prim de dahil olmak üzere hiçbir ödeme yapmaması sonucu 03.12.2018 tarihinde alacaklarımız için bizlerde futbolcular gibi hukuki yola başvurduk. Bunun neticesinde ekibimizin takıma ligdeki ve Türkiye Kupası’ndaki katkısını gözetmeden hakedişlerimizin talebi gerekçe gösterilerek talihsiz bir kararla 07.12.2018 tarihinde yönetim kurulu tarafından sözleşmelerimiz tek taraflı feshedilmiştir. Tüm spor kamuoyunun bilmesini isterim.

Saygılarımla.             

 Oktay DERELİOĞLU

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.