19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

DERNEĞİMİZİN ADINI KİMSE LEKELEYEMEZ!

Darıca 02.02.2018 - 14:23, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

DERNEĞİMİZİN ADINI KİMSE LEKELEYEMEZ!

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, kendisi ve başkanı olduğu dernek hakkında açıklamalar yaptı. Sekban, “Şahsım ve başkanlığını yaptığım derneğimizin böyle bir kampanya ile uzaktan veya yakından ilgisi yoktur. Kudret Sekban ve YAS-DER üzerinden birileri kendisine pirim çıkarmasın.” dedi. Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, kendisi ve başkanı olduğu dernek hakkında son zamanlarda ortaya atılan iddialara bir mesaj yayınlayarak sert cevap verdi. Darıca Cami Mahallesi Ali Arıcan Caddesi üzerindeki Aile Sağlık Merkezi Hizmet Binası’nın değiştirilmesi yönünde başkanı olduğu Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile kendi adının da karıştığı bazı asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirten Kudret Sekban, buna asla müsaade etmeyeceklerini açıkladı. BULURSAM ÇOK KÖTÜ YAPACAĞIM Kudret Sekban yaptığı yazılı açıklamada kendisinin ve derneğinin konuyla ilgili olarak uzaktan ve yakından hiç bir ilgisi olmadığının da altını çizerek, “Sağlık ocağının yerinin değiştirilmesi ile ilgili dünden itibaren şahsımın ve derneğimizin adının da geçtiği bir imza kampanyası başlatılmış ve bu iddiaların faturası bizlere çıkarılmak istenmiş. Şahsım ve başkanlığını yaptığım derneğimizin böyle bir kampanya ile uzaktan veya yakından ilgisi yoktur. Kim ne yapmak istiyorsa kişisel hakkıdır. Ancak Kudret Sekban ve YAS-DER üzerinden birileri kendisine pirim çıkarmasın. Hiç bir bilgimiz dahi olmamasına rağmen böylesine bir dedikoduyu ortaya atan veya atanların kim olduğunu bulursam çok kötü yapacağım. Herkes haddini ve yerini bilsin. Ben fikrimi gider direk belediye başkanımıza söyleyebilecek kapasitede olduğumu biliyorum, ne kimsenin arkasına sığınmaya ihtiyacım var, ne de çekincem… Bu böyle biline! Hakkımızda dedikodu üreten veya üretenler her kimse, umarız en kısa sürede konunun aydınlığa kavuşması için ortaya çıkar.’’ dedi.
Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, zehir zemberek açıklamalar yaptı.

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, kendisi ve başkanı olduğu dernek hakkında açıklamalar yaptı. Sekban, “Şahsım ve başkanlığını yaptığım derneğimizin böyle bir kampanya ile uzaktan veya yakından ilgisi yoktur. Kudret Sekban ve YAS-DER üzerinden birileri kendisine pirim çıkarmasın.” dedi.

Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Kudret Sekban, kendisi ve başkanı olduğu dernek hakkında son zamanlarda ortaya atılan iddialara bir mesaj yayınlayarak sert cevap verdi. Darıca Cami Mahallesi Ali Arıcan Caddesi üzerindeki Aile Sağlık Merkezi Hizmet Binası’nın değiştirilmesi yönünde başkanı olduğu Darıca Yaşlılarla Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile kendi adının da karıştığı bazı asılsız iddiaların ortaya atıldığını belirten Kudret Sekban, buna asla müsaade etmeyeceklerini açıkladı.

BULURSAM ÇOK KÖTÜ YAPACAĞIM

Kudret Sekban yaptığı yazılı açıklamada kendisinin ve derneğinin konuyla ilgili olarak uzaktan ve yakından hiç bir ilgisi olmadığının da altını çizerek, “Sağlık ocağının yerinin değiştirilmesi ile ilgili dünden itibaren şahsımın ve derneğimizin adının da geçtiği bir imza kampanyası başlatılmış ve bu iddiaların faturası bizlere çıkarılmak istenmiş. Şahsım ve başkanlığını yaptığım derneğimizin böyle bir kampanya ile uzaktan veya yakından ilgisi yoktur. Kim ne yapmak istiyorsa kişisel hakkıdır. Ancak Kudret Sekban ve YAS-DER üzerinden birileri kendisine pirim çıkarmasın. Hiç bir bilgimiz dahi olmamasına rağmen böylesine bir dedikoduyu ortaya atan veya atanların kim olduğunu bulursam çok kötü yapacağım. Herkes haddini ve yerini bilsin. Ben fikrimi gider direk belediye başkanımıza söyleyebilecek kapasitede olduğumu biliyorum, ne kimsenin arkasına sığınmaya ihtiyacım var, ne de çekincem… Bu böyle biline! Hakkımızda dedikodu üreten veya üretenler her kimse, umarız en kısa sürede konunun aydınlığa kavuşması için ortaya çıkar.’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.