DERNEKLEŞMENİZİ DESTEKLİYORUM

Kocaeli 22.12.2015 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

DERNEKLEŞMENİZİ DESTEKLİYORUM

Karaosmanoğlu, teşkilatlanmaya başlayan teknikerlerle bir araya geldi. Türkiye’nin reel sektöründe öncü şehirlerden birisi olan Kocaeli’de yetenekli iş gücünün karşılanması noktasında önemli çalışmalar yapılıyor.

Başkan, ‘’Teknikerler birleşmeli, güçlü olmalı’’ Başkan Karaosmanoğlu, sosyal platformda teşkilatlanmaya başlayan teknikerlerle bir araya geldi. Türkiye’nin reel sektöründe en öncü şehirlerden birisi olan Kocaeli’de yetenekli iş gücünün karşılanması noktasında her geçen gün önemli çalışmalar yapılıyor. Ancak bu zamana kadar bu nitelikli iş gücünü oluşturanların bir araya geldiği bir sivil toplum kuruluşunun olmaması Kocaeli’de önemli bir eksik olarak görülüyordu. Sosyal platformda teşkilatlanmaya başlayan Kocaeli Teknikerler Birliği ilk ziyaretlerini Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yaptı. Başkan Karaosmanoğlu dernekleşme arifesinde olan gençlere, “Ülkemizin üretimde ve gelişmesinde katkı sağlayacak yetişmiş teknikerlere çok büyük ihtiyaç var. Bu noktada çalışmalar yapılırken, STK olarak birleşilmelidir. Teknikerler birleşmeli ve güçlü olmalıdır” dedi. EĞİTİMDE VE İSTİHDAMDA PROJELER ÜRETİLMELİ Kocaeli Teknikerler Birliği Başkanı Muhammet Karaman ve yönetimine önemli hatırlatmalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, “İstihdam noktasında ülkemiz gençlerinin yetkin bireyler olmasında sizlerin de katkısı olacaktır. Bu nedenle teknikerler bir araya gelerek toplum içerisinde fikirlerini ve ideallerini ifade etmelidir. Sizlerin güçlü olmasının, gündem oluşturucu düşüncelerin toplumla paylaşılmasının çok faydalı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu. MESLEK KURULUŞLARI ARASINDA YERİNİZİ ALIN AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de teknikerlerin bir arada olmaları ve dernekleşerek teşkilatlanmasını da destekliyorum. Emeğin gücüne saygı noktasında her platformda teknikerler kendilerini ifade etmelidirler. Kentin gelişmesi ve kalkınması noktasında çağa uygun fikirler üreterek, bunu yetkili mercilerle paylaşmalısınız. Güçlü bir yapıya kavuşun ki, gelecekte önemli meslek kuruluşları arasında yerinizi alarak, sizin gibi binlerce teknikerin gücünü htirin” diyerek genç yeteneklere düşüncelerini aktardı.
Karaosmanoğlu, teşkilatlanmaya başlayan teknikerlerle bir araya geldi. Türkiye’nin reel sektöründe öncü şehirlerden birisi olan Kocaeli’de yetenekli iş gücünün karşılanması noktasında önemli çalışmalar yapılıyor.

Başkan, ‘’Teknikerler birleşmeli, güçlü olmalı’’

Başkan Karaosmanoğlu, sosyal platformda teşkilatlanmaya başlayan teknikerlerle bir araya geldi. Türkiye’nin reel sektöründe en öncü şehirlerden birisi olan Kocaeli’de yetenekli iş gücünün karşılanması noktasında her geçen gün önemli çalışmalar yapılıyor. Ancak bu zamana kadar bu nitelikli iş gücünü oluşturanların bir araya geldiği bir sivil toplum kuruluşunun olmaması Kocaeli’de önemli bir eksik olarak görülüyordu. Sosyal platformda teşkilatlanmaya başlayan Kocaeli Teknikerler Birliği ilk ziyaretlerini Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na yaptı. Başkan Karaosmanoğlu dernekleşme arifesinde olan gençlere, “Ülkemizin üretimde ve gelişmesinde katkı sağlayacak yetişmiş teknikerlere çok büyük ihtiyaç var. Bu noktada çalışmalar yapılırken, STK olarak birleşilmelidir. Teknikerler birleşmeli ve güçlü olmalıdır” dedi.

EĞİTİMDE VE İSTİHDAMDA PROJELER ÜRETİLMELİ

Kocaeli Teknikerler Birliği Başkanı Muhammet Karaman ve yönetimine önemli hatırlatmalar yapan Başkan Karaosmanoğlu, “İstihdam noktasında ülkemiz gençlerinin yetkin bireyler olmasında sizlerin de katkısı olacaktır. Bu nedenle teknikerler bir araya gelerek toplum içerisinde fikirlerini ve ideallerini ifade etmelidir. Sizlerin güçlü olmasının, gündem oluşturucu düşüncelerin toplumla paylaşılmasının çok faydalı olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

MESLEK KURULUŞLARI ARASINDA YERİNİZİ ALIN

AK Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba’nın da eşlik ettiği ziyarette Başkan Karaosmanoğlu, “Kocaeli’de teknikerlerin bir arada olmaları ve dernekleşerek teşkilatlanmasını da destekliyorum. Emeğin gücüne saygı noktasında her platformda teknikerler kendilerini ifade etmelidirler. Kentin gelişmesi ve kalkınması noktasında çağa uygun fikirler üreterek, bunu yetkili mercilerle paylaşmalısınız. Güçlü bir yapıya kavuşun ki, gelecekte önemli meslek kuruluşları arasında yerinizi alarak, sizin gibi binlerce teknikerin gücünü htirin” diyerek genç yeteneklere düşüncelerini aktardı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.