“Ders alınmamış”

Darıca 21.06.2020 - 16:45, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Ders alınmamış”

SARITOPRAK SERT KONUŞTU

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Darıca Aşıroğlu Caddesi’nde kaldırımda yer alan yağmur mazgalı için sert sözlerle eleştiri yaparak, “Geçtiğimiz dönem Nenehatun Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşimizin olayından hiçbir ders alınmamış olsa gerek ki bu görüntüyü görüyoruz. Mühendislik harikası” dedi. Darıca Aşıroğlu Caddesi’nde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarında ilginç bir görüntü ortaya çıktı. CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak da sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Darıca Belediye Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına sorular yöneltti. Sarıtoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Burası 80 milyon TL’lik altyapı çalışmasının yapıldığı Darıca Aşıroğlu Caddesi… Darıca’nın iki büyük mahallesi olan Osmangazi ve Nenehatun Mahallesine bağlı Aşıroğlu Caddesi’nde bu görüntüyü vatandaşlarımız bize ulaştırdı. TEBRİK EDERİZ Geçtiğimiz dönem Nenehatun Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşimizin olayından hiçbir ders alınmamış olsa gerek ki bu görüntüyü görüyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı bölgenin sel riski haritalama çalışmasının yapıldığını söylemişti.  Sayın yetkililer bu nasıl risk çalışması? Kaldırımda yağmur mazgalı mı olur? Kaldırımda mazgal olsa böyle mi olur?  12 mahalleye hizmet edecek kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu çalışmalarını içeren 80 Milyon TL’lik çalışma için TEBRİK EDERİZ… (!) MÜHENDİSLİK HARİKASI!”
SARITOPRAK SERT KONUŞTU

CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak, Darıca Aşıroğlu Caddesi’nde kaldırımda yer alan yağmur mazgalı için sert sözlerle eleştiri yaparak, “Geçtiğimiz dönem Nenehatun Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşimizin olayından hiçbir ders alınmamış olsa gerek ki bu görüntüyü görüyoruz. Mühendislik harikası” dedi.

Darıca Aşıroğlu Caddesi’nde yapılan altyapı ve üstyapı çalışmalarında ilginç bir görüntü ortaya çıktı. CHP Darıca Belediye Meclis Üyesi Özkan Sarıtoprak da sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak Darıca Belediye Başkanı ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanına sorular yöneltti. Sarıtoprak açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Burası 80 milyon TL’lik altyapı çalışmasının yapıldığı Darıca Aşıroğlu Caddesi… Darıca’nın iki büyük mahallesi olan Osmangazi ve Nenehatun Mahallesine bağlı Aşıroğlu Caddesi’nde bu görüntüyü vatandaşlarımız bize ulaştırdı.

TEBRİK EDERİZ

Geçtiğimiz dönem Nenehatun Mahallesi’nde yaşanan sel felaketinde hayatını kaybeden kardeşimizin olayından hiçbir ders alınmamış olsa gerek ki bu görüntüyü görüyoruz. Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı bölgenin sel riski haritalama çalışmasının yapıldığını söylemişti.  Sayın yetkililer bu nasıl risk çalışması? Kaldırımda yağmur mazgalı mı olur? Kaldırımda mazgal olsa böyle mi olur?  12 mahalleye hizmet edecek kanalizasyon, yağmur suyu ve içme suyu çalışmalarını içeren 80 Milyon TL’lik çalışma için TEBRİK EDERİZ… (!) MÜHENDİSLİK HARİKASI!”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.