19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dervent planını hazırlıyor

Spor 25.03.2020 - 09:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dervent planını hazırlıyor

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Selahattin Dervent, izin dönüşü sonrasındaki antrenman programını kafasında şekillendirdi. Oyuncularını rehavet havasından çıkarmak için kolları sıvayan Dervent, ince eleyip sık dokuyacak. Ülkemizde koronavirüs bulgularının yayılmasının ardından liglere ara verilmesi sonrasında takıma 1 hafta izin veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş teknik heyeti, izin dönüşünün programını yapmaya başladı. Cuma günü hazırlıklarına başlayacak olan sarı yeşillilerde Teknik Direktör Selahattin Dervent, takımını verimli bir antrenman programı sürecine sokmaya hazırlanıyor. Lig verilen aranın handikabını yaşamak istemeyen Dervent, oyuncularını rehavet havasından uzak tutmayı hedefliyor. Kalan 6 haftada birbirinden önemli maçlara çıkacak olan takımını en iyi şekilde ligde konsantre etmeye çalışacak olan Dervent’i yorucu bir süreç bekliyor.

Darıca Gençlerbirliği Teknik Direktörü Selahattin Dervent, izin dönüşü sonrasındaki antrenman programını kafasında şekillendirdi. Oyuncularını rehavet havasından çıkarmak için kolları sıvayan Dervent, ince eleyip sık dokuyacak.

Ülkemizde koronavirüs bulgularının yayılmasının ardından liglere ara verilmesi sonrasında takıma 1 hafta izin veren Darıca Gençlerbirliği A.Ş teknik heyeti, izin dönüşünün programını yapmaya başladı. Cuma günü hazırlıklarına başlayacak olan sarı yeşillilerde Teknik Direktör Selahattin Dervent, takımını verimli bir antrenman programı sürecine sokmaya hazırlanıyor. Lig verilen aranın handikabını yaşamak istemeyen Dervent, oyuncularını rehavet havasından uzak tutmayı hedefliyor. Kalan 6 haftada birbirinden önemli maçlara çıkacak olan takımını en iyi şekilde ligde konsantre etmeye çalışacak olan Dervent’i yorucu bir süreç bekliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.