GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Dervent’ten Albayrak’a övgü

Spor 29.05.2020 - 11:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dervent’ten Albayrak’a övgü

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, lig hazırlıklarını değerlendirdi. Lige verilen arada futbolcularının bireysel çalışmalarını videolarla desteklediklerini, futbolcularının da bunlara uyarak hazır şekilde döndüklerini ifade eden deneyimli teknik adam, “Tek eksik futbol topuna ve yeşil sahaya olan özlemdi. Biz de ekibimizle birlikte çalışarak oyuncularımızın bu özlemlerini en etkili şekilde gidererek kalan haftalara adaptasyonlarını sağlayacağız. Oyuncularımın gayretli ve istekli çalışmaları, gelecek adına iyi sinyaller veriyor. Bu durumdan dolayı çok mutluyum. İyi bir çalışma ortamımız var. Bayramın ilk gününde hazırlıklarımıza başlamıştık. Umarım sezonun son maçına çıktığımız gün, bizim için bayramın son günü olacak” ifadelerini kullandı. ERGÜN HOCANIN ETKİSİ GÖRÜLÜYOR Teknik ekibe yeni dahil olan Ergün Albayrak ile ilgili düşüncelerini dile getiren Dervent, Albayrak’ın tanıdığı ve bildiği bir isim olduğunu söyledi. Dervent, “Burada göreve başladığımız günden bu yana, teknik ekibimizde sayısal olarak bir eksiklik vardı. Gerek Eşref Doğmenç hocamız, gerekse Ümit Şeker hocamız bu zamana kadar özverili çalışmalarıyla takımımıza ciddi bir katkın sundular ve sunmaya da devam edecekler. Ergün hocamızın da aramıza dahil olmasıyla birlikte takım üzerinde gözle görülür bir etki olduğunu gözlemliyorum.  Hep birlikte el ele omuz omuza verdik. Sezona en sağlıklı şekilde başlayıp bitirmek istiyoruz”dedi.

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Teknik Direktörü Selahattin Dervent, lig hazırlıklarını değerlendirdi. Lige verilen arada futbolcularının bireysel çalışmalarını videolarla desteklediklerini, futbolcularının da bunlara uyarak hazır şekilde döndüklerini ifade eden deneyimli teknik adam, “Tek eksik futbol topuna ve yeşil sahaya olan özlemdi. Biz de ekibimizle birlikte çalışarak oyuncularımızın bu özlemlerini en etkili şekilde gidererek kalan haftalara adaptasyonlarını sağlayacağız. Oyuncularımın gayretli ve istekli çalışmaları, gelecek adına iyi sinyaller veriyor. Bu durumdan dolayı çok mutluyum. İyi bir çalışma ortamımız var. Bayramın ilk gününde hazırlıklarımıza başlamıştık. Umarım sezonun son maçına çıktığımız gün, bizim için bayramın son günü olacak” ifadelerini kullandı.

ERGÜN HOCANIN ETKİSİ GÖRÜLÜYOR

Teknik ekibe yeni dahil olan Ergün Albayrak ile ilgili düşüncelerini dile getiren Dervent, Albayrak’ın tanıdığı ve bildiği bir isim olduğunu söyledi. Dervent, “Burada göreve başladığımız günden bu yana, teknik ekibimizde sayısal olarak bir eksiklik vardı. Gerek Eşref Doğmenç hocamız, gerekse Ümit Şeker hocamız bu zamana kadar özverili çalışmalarıyla takımımıza ciddi bir katkın sundular ve sunmaya da devam edecekler. Ergün hocamızın da aramıza dahil olmasıyla birlikte takım üzerinde gözle görülür bir etki olduğunu gözlemliyorum.  Hep birlikte el ele omuz omuza verdik. Sezona en sağlıklı şekilde başlayıp bitirmek istiyoruz”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.