“Destek veren herkese teşekkürler”

Spor 27.06.2020 - 15:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Destek veren herkese teşekkürler”

Takım arkadaşlarıyla birlikte Galatasaray e-spor takımı bünyesinde Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazanarak göğsümüzü kabartan Cemal Talha Aka, Darıca’daki evinin kapılarını Ümit Medya’ya açtı. Gazetemizin spor muhabiri Ümit Yıldırım ile sohbet eden şampiyon sporcu, önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, e-spor’un her geçen gün kitlelere yayıldığını ve ilerleyen yıllarda isminden söz ettiren bir spor dalı olacağın işaret etti. G.SARAY’IN İKİNCİ KAPTANI Sarı kırmızılı kulübün ikinci kaptanı olarak Pro Clubs FIFA 20 Turnuvası’nda görev alan Cemal Talha Aka, Normal futbol maçları gibi 18 kişilik kadroyla maçlara çıktıklarını ve 11 futbolcuyla mücadele ettiklerini ifade ederek, “Teknik direktörümüz ve teknik menajerimiz Salih Keskin, iyi günde kötü günde her zaman arkamızda oluyor. Kendisine teşekkür ederim. Takımı o belirliyor, ben de saha içindeki organizasyonu belirliyorum. Takımımız çok çok iyi. Hiçbir arkadaşımın hakkını yemek istemiyorum, hepimiz, ‘Nasıl daha başarılı olabiliriz?' sorusuna odaklanmış durumdayız.'' dedi. Cemal Talha, kendisini tebrik eden Ümit Medya ailesine teşekkür ederken, spor muhabirimiz Ümit Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Takım arkadaşlarıyla birlikte Galatasaray e-spor takımı bünyesinde Şampiyon Kulüpler Kupası’nı kazanarak göğsümüzü kabartan Cemal Talha Aka, Darıca’daki evinin kapılarını Ümit Medya’ya açtı. Gazetemizin spor muhabiri Ümit Yıldırım ile sohbet eden şampiyon sporcu, önemli bir başarıya imza attıklarını belirterek, e-spor’un her geçen gün kitlelere yayıldığını ve ilerleyen yıllarda isminden söz ettiren bir spor dalı olacağın işaret etti.

G.SARAY’IN İKİNCİ KAPTANI

Sarı kırmızılı kulübün ikinci kaptanı olarak Pro Clubs FIFA 20 Turnuvası’nda görev alan Cemal Talha Aka, Normal futbol maçları gibi 18 kişilik kadroyla maçlara çıktıklarını ve 11 futbolcuyla mücadele ettiklerini ifade ederek, “Teknik direktörümüz ve teknik menajerimiz Salih Keskin, iyi günde kötü günde her zaman arkamızda oluyor. Kendisine teşekkür ederim. Takımı o belirliyor, ben de saha içindeki organizasyonu belirliyorum. Takımımız çok çok iyi. Hiçbir arkadaşımın hakkını yemek istemiyorum, hepimiz, ‘Nasıl daha başarılı olabiliriz?' sorusuna odaklanmış durumdayız.'' dedi. Cemal Talha, kendisini tebrik eden Ümit Medya ailesine teşekkür ederken, spor muhabirimiz Ümit Yıldırım ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.