Destek verende hesap verecek

Gebze 12.12.2016 - 15:53, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Destek verende hesap verecek

Gebze’de faaliyetlerini sürdüren meslek odaları başkanları Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ı Gebze’de ki makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi.

İstanbul’daki hain saldırının ardından Gebze’de ki meslek odaları başkan ve temsilcileri Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek başsağlığı dileklerinde bulundu.  Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden meslek odaları adına konuşan Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, “Bu yaşanan olay bizi yıpratmaz. Zayıflatmaz. Bin yıllık tarihimizde bir çok badireler atlatan Türk Milleti bu olay karşısında da geri adım atmaz. Yaşanmasını istemeyiz. Polisimiz, askerimiz, vatandaşımız ölsün istemiyoruz. Ama bu tür terör olayları ile, bombalarla bizleri yıldıracaklarını sanıyorsa aldanıyorlar. Daha çok kenetleniyoruz. Daha çok birliğimiz beraberliğimiz kuvvetleniyor.” dedi. YILMAZ “SADECE TERÖRLE DEĞİL DESTEKÇİLERİYLEDE SAVAŞACAĞIZ” Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz başsağlığı dileklerini kabul ederek, “Bu olayları yapanlar Türkiye Cumhuriyeti’ni terör olayları ile yıkacaklarını sanıyorlarsa hayal kuruyorlar. Mücadelemiz bitmez. Yaşadığımız hiçbir acı olay bizi mücadeleden geri tutamaz. Bundan sonra mücadelemiz sadece teröristle ve terörle olmayacak. Güvenlik faaliyetlerimizin dışında mali ve sosyal faaliyetlere de hassas davranacağız. Teröre her şekilde destek vermek amaçlı yapılan faaliyetler, söylemler, hareketlerle de mücadele edeceğiz.  Teröre maddi kaynak sağlamak amaçlı kitap yazan şahıslardan sosyal medyada paylaşım yapan terör sempatizanlarına kadar herkes  merceğimizin altında olacak. İçimizdeki bu terör destekçileri dışında dışarıdan da destek verenlere karşı hassas olacağız. Komşularımızda yaşanan olayların sonrasında ülkemize terörist ve terör olayı olarak yansıyan tüm gelişmelere karşı daha dikkatli davranacağız.” dedi.
Gebze’de faaliyetlerini sürdüren meslek odaları başkanları Kocaeli İl Emniyet Müdürü Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ı Gebze’de ki makamında ziyaret ederek başsağlığı diledi.

İstanbul’daki hain saldırının ardından Gebze’de ki meslek odaları başkan ve temsilcileri Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne giderek başsağlığı dileklerinde bulundu.  Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden meslek odaları adına konuşan Gebze Pazarcılar Odası Başkanı Ziyaettin Erattir, “Bu yaşanan olay bizi yıpratmaz. Zayıflatmaz. Bin yıllık tarihimizde bir çok badireler atlatan Türk Milleti bu olay karşısında da geri adım atmaz. Yaşanmasını istemeyiz. Polisimiz, askerimiz, vatandaşımız ölsün istemiyoruz. Ama bu tür terör olayları ile, bombalarla bizleri yıldıracaklarını sanıyorsa aldanıyorlar. Daha çok kenetleniyoruz. Daha çok birliğimiz beraberliğimiz kuvvetleniyor.” dedi.

YILMAZ “SADECE TERÖRLE DEĞİL DESTEKÇİLERİYLEDE SAVAŞACAĞIZ”

Kocaeli İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Yılmaz başsağlığı dileklerini kabul ederek, “Bu olayları yapanlar Türkiye Cumhuriyeti’ni terör olayları ile yıkacaklarını sanıyorlarsa hayal kuruyorlar. Mücadelemiz bitmez. Yaşadığımız hiçbir acı olay bizi mücadeleden geri tutamaz. Bundan sonra mücadelemiz sadece teröristle ve terörle olmayacak. Güvenlik faaliyetlerimizin dışında mali ve sosyal faaliyetlere de hassas davranacağız. Teröre her şekilde destek vermek amaçlı yapılan faaliyetler, söylemler, hareketlerle de mücadele edeceğiz.  Teröre maddi kaynak sağlamak amaçlı kitap yazan şahıslardan sosyal medyada paylaşım yapan terör sempatizanlarına kadar herkes  merceğimizin altında olacak. İçimizdeki bu terör destekçileri dışında dışarıdan da destek verenlere karşı hassas olacağız. Komşularımızda yaşanan olayların sonrasında ülkemize terörist ve terör olayı olarak yansıyan tüm gelişmelere karşı daha dikkatli davranacağız.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.