19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dev bayrağa anlamlı tören

Kocaeli 24.04.2020 - 15:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Dev bayrağa anlamlı tören

Samsun’un Kavak ilçesinde, Türkiye’nin dalgalanan en büyük bayrağı olan 2 bin metrekarelik dev Türk bayrağının olduğu noktada tören düzenlendi. İlçe Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve jandarmalardan oluşan yaklaşık 60 kişi saat 21.00’de, 116 metrelik bayrak direği önünde İstiklal Marşı okudu. ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİLER Türkiye’nin en büyü k bayrağı altında yapılan tören görenlerden tam alırken duygusal anları da beraberinde getirdi. Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk’ün yaptırdığı dev bayrak görenlerden tam not alırken bayrağın olduğu noktada yapılan törene katılan katkılarından ötürü iş adamı Abdin Öztürk’e teşekkür ettiler. Öztürk’ün ülkenin en büyük ve ihtişamlı olan bayrağını yapmasıyla duygulanan katılımcılar “Sayın Öztürk’ü tebrik ediyoruz” dediler. HABERİN VİDEOSU

Samsun’un Kavak ilçesinde, Türkiye’nin dalgalanan en büyük bayrağı olan 2 bin metrekarelik dev Türk bayrağının olduğu noktada tören düzenlendi. İlçe Kaymakamı İbrahim Engin Şenay, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ve jandarmalardan oluşan yaklaşık 60 kişi saat 21.00’de, 116 metrelik bayrak direği önünde İstiklal Marşı okudu.

ÖZTÜRK’E TEŞEKKÜR ETTİLER

Türkiye’nin en büyü k bayrağı altında yapılan tören görenlerden tam alırken duygusal anları da beraberinde getirdi. Öztürk Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Abdin Öztürk’ün yaptırdığı dev bayrak görenlerden tam not alırken bayrağın olduğu noktada yapılan törene katılan katkılarından ötürü iş adamı Abdin Öztürk’e teşekkür ettiler. Öztürk’ün ülkenin en büyük ve ihtişamlı olan bayrağını yapmasıyla duygulanan katılımcılar “Sayın Öztürk’ü tebrik ediyoruz” dediler.

HABERİN VİDEOSU

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.