19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Dev Maç Çakır'ın

Spor 21.02.2016 - 13:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dev Maç Çakır'ın

FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Barcelona - Arsenal karşılaşmasını yönetecek.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında karşı karşıya gelecek olan  İngiltere'nin ünlü ekibi  Arsenal ile  İspanya'nın ünlü ekibi  Barcelona arasındaki maçta hakem  Cüneyt Çakır düdük çalacak. ARDA İLE MESUT KARŞI KARŞIYA UEFA Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre  Mesut Özil'in top koşturduğu  Arsenal ile  Arda Turan'ın formasını giydiği  Barcelona arasında 23 Şubat Salı günü oynanacak olan maçın hakemleri belli oldu. Buna göre  Arsenal -  Barcelona maçında FIFA kokartlı hakemlerimizden  Cüneyt Çakır düdük çalacak. MAÇ İNGİLTERE'DE Londra'daki Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Hakem Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve  Tarık Ongun yapacak. Maçta Cem Satman 4. hakem olarak görev yaparken, ekstra yardımcılar ise  Hüseyin Göçekve  Barış Şimşek olarak açıklandı.
FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır, Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Barcelona - Arsenal karşılaşmasını yönetecek.

Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu ilk maçında karşı karşıya gelecek olan  İngiltere'nin ünlü ekibi  Arsenal ile  İspanya'nın ünlü ekibi  Barcelona arasındaki maçta hakem  Cüneyt Çakır düdük çalacak.

ARDA İLE MESUT KARŞI KARŞIYA

UEFA Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre  Mesut Özil'in top koşturduğu  Arsenal ile  Arda Turan'ın formasını giydiği  Barcelona arasında 23 Şubat Salı günü oynanacak olan maçın hakemleri belli oldu. Buna göre  Arsenal -  Barcelona maçında FIFA kokartlı hakemlerimizden  Cüneyt Çakır düdük çalacak.

MAÇ İNGİLTERE'DE

Londra'daki Emirates Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak maçta Hakem Çakır'ın yardımcılıklarını ise Bahattin Duran ve  Tarık Ongun yapacak. Maçta Cem Satman 4. hakem olarak görev yaparken, ekstra yardımcılar ise  Hüseyin Göçekve  Barış Şimşek olarak açıklandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.