Dev maç öncesi dev buluşma

Spor 15.11.2016 - 20:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dev maç öncesi dev buluşma

Haftasonu Kuştepe Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan iki BAL Temsilcimizin kulüp başkanları Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelerek hem yemek yediler hem derbiyi değerlendirdiler. Yemekte KASKF Başkanı Murat Aydın'da yer aldı.

KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri Çayırova Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelerek derbi öncesinde dostluk mesajı verdiler. ÇAKIR, "HAKEDEN KAZANSIN" Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır karşılaşma ile ilgili olarak, "Lige iyi başlamadık. Ancak hedefimizden şaşmış değiliz. İlk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Kalan 5 maçı da kazanarak ilk yarıyı kapatacağız. Bu hedefimiz doğrultusunda Çayırovaspor'u yenmek istiyoruz. Ancak şunu da belirtmek gerekirse karşılaşmayı hak eden tarafın kazanması arzusundayım. Son sözü sahada futbolcular söyleyecek."dedi. GÜLTEKİN DOSTLUK KAZANSIN Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ise, "Ben daha önce Gebzespor'da 5 yıl yöneticilik yaptım. Çayırova Belediye Başkanımız yine Gebzespor'da kulüp başkanlığı yaptı şampiyonluk yaşadı. Asbaşkanımız Abbas Sır Gebzespor'un başkanı olarak görev yaptı. Bugün Gebzespor yönetiminde bulunan isimlerle birlikte görev yaptık. İki kulübe de emeği geçmiş biri olarak öncelikle reaksiyonu az bir mücadele olmasını tercih edeceğiz. Yenersek sessizce soyunma odasına gireceğiz. Yenilirsek rakibimizi kutlayarak Gebze'ye göndereceğiz. Emniyet birimlerinin statta görev yapmasına dahi gerek olamayacak kadar dostluk içinde bir müsabaka olacağına inanıyorum."dedi. AYDIN,"SIRADAN BİR MAÇ" Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'da yemekte son sözü alarak, "Benim için sıradan bir maç. Burada biz ne konuşursak konuşalaım sahada futbolcuların son sözü söyleceği noktadayız. Çayırovaspor'u bu sezon izledim. İyi futbol oynayan güçlü bir takım. Gebzespor'da kadrosunda önemli isimleri barındıran çok kaliteli bir takım. Pazar günü tribünde güzel, zevkli bir karşılaşma izleyeceğimize eminim. İki takımdan biri yenilirse hedefinden vazgeçmeden maçlarına devam edeceği telafisi olan bir karşılaşma olacak. Benim gönlüm bu gruptan çıkacak şampiyonun temsilcilerinden olmasını arzu eder. Daha çok maç oynanacak. O yüzden sıradan bir maç olarak görüyorum."dedi.  
Haftasonu Kuştepe Stadı'nda karşı karşıya gelecek olan iki BAL Temsilcimizin kulüp başkanları Çayırova Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelerek hem yemek yediler hem derbiyi değerlendirdiler. Yemekte KASKF Başkanı Murat Aydın'da yer aldı.

KASKF Başkanı Murat Aydın, Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır, Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ve yönetim kurulu üyeleri Çayırova Sosyal Tesisleri'nde bir araya gelerek derbi öncesinde dostluk mesajı verdiler.

ÇAKIR, "HAKEDEN KAZANSIN"
Gebzespor Kulüp Başkanı İlker Çakır karşılaşma ile ilgili olarak, "Lige iyi başlamadık. Ancak hedefimizden şaşmış değiliz. İlk yarıyı lider bitirmek istiyoruz. Kalan 5 maçı da kazanarak ilk yarıyı kapatacağız. Bu hedefimiz doğrultusunda Çayırovaspor'u yenmek istiyoruz. Ancak şunu da belirtmek gerekirse karşılaşmayı hak eden tarafın kazanması arzusundayım. Son sözü sahada futbolcular söyleyecek."dedi.

GÜLTEKİN DOSTLUK KAZANSIN
Çayırovaspor Kulüp Başkanı Murat Gültekin ise, "Ben daha önce Gebzespor'da 5 yıl yöneticilik yaptım. Çayırova Belediye Başkanımız yine Gebzespor'da kulüp başkanlığı yaptı şampiyonluk yaşadı. Asbaşkanımız Abbas Sır Gebzespor'un başkanı olarak görev yaptı. Bugün Gebzespor yönetiminde bulunan isimlerle birlikte görev yaptık. İki kulübe de emeği geçmiş biri olarak öncelikle reaksiyonu az bir mücadele olmasını tercih edeceğiz. Yenersek sessizce soyunma odasına gireceğiz. Yenilirsek rakibimizi kutlayarak Gebze'ye göndereceğiz. Emniyet birimlerinin statta görev yapmasına dahi gerek olamayacak kadar dostluk içinde bir müsabaka olacağına inanıyorum."dedi.

AYDIN,"SIRADAN BİR MAÇ"
Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Murat Aydın'da yemekte son sözü alarak, "Benim için sıradan bir maç. Burada biz ne konuşursak konuşalaım sahada futbolcuların son sözü söyleceği noktadayız. Çayırovaspor'u bu sezon izledim. İyi futbol oynayan güçlü bir takım. Gebzespor'da kadrosunda önemli isimleri barındıran çok kaliteli bir takım. Pazar günü tribünde güzel, zevkli bir karşılaşma izleyeceğimize eminim. İki takımdan biri yenilirse hedefinden vazgeçmeden maçlarına devam edeceği telafisi olan bir karşılaşma olacak. Benim gönlüm bu gruptan çıkacak şampiyonun temsilcilerinden olmasını arzu eder. Daha çok maç oynanacak. O yüzden sıradan bir maç olarak görüyorum."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.